Buzz

«Game of Thrones»: Το ΗΒΟ έχει ετοιμάσει ένα δίωρο ντοκιμαντέρ για τη σειρά-φαινόμενο

στα 10

Δεν είμαστε έτοιμοι να αποχαιρετήσουμε το Γουέστερος και το ΗΒΟ το ξέρει.

«Game of Thrones»: Το ΗΒΟ έχει ετοιμάσει ένα δίωρο ντοκιμαντέρ για τη σειρά-φαινόμενο

Ο Απρίλιος θα φέρει την άνοιξη, αλλά για κάποιους από εμάς τον απόλυτο χειμώνα: το μεγάλο φινάλε του «Game of Thrones» είναι προ των πυλών (πρεμιέρα 14 Απριλίου) κι αυτό μάς αφήνει με ανάμικτα συναισθήματα. Ποιος είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει τη σειρά-φαινόμενο που μάς κράτησε στην άκρη του καναπέ μας για 10 ολόκληρα χρόνια;

Διαβάστε επίσης: To HBO έκρυψε σε ολόκληρο τον κόσμο έξι Σιδερένιους Θρόνους του «Game of Thrones»

Αυτό φαίνεται πως γνωρίζουν πολύ καλά οι executive producers του ΗΒΟ και φροντίζουν να μας απαλύνουν το σύνδρομο στέρησης με διάφορα μπόνους. Οπως αυτό το νέο 2ωρο ντοκιμαντέρ που έχουν ετοιμάσει για να προβληθεί μία εβδομάδα μετά το τελευταίο επεισόδιο του 8ου κύκλου (26 Μαΐου).

Το ντοκιμαντέρ που θα έχει τον τίτλο «Game of Thrones: The Last Watch» θα βάλει τους θεατές πίσω από τις κάμερες, στα παρασκήνια των γυρισμάτων για να δουν ανέκδοτο αρχειακό υλικό και να ακούσουν το καστ και το συνεργείο να αφηγούνται ιστορίες για το πώς έστησαν τον τελευταίο και πιο εντυπωσιακό κύκλο από όλους.

Διαβάστε αναλυτικά: 8+1 πράγματα που μάθαμε από το trailer του 8ου κύκλου του «Game of Thrones»

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετεί η βρετανίδα Τζέινι Φίνλεϊ (η οποία πέρασε ένα χρόνο κάνοντας συνεντεύξεις και γυρίσματα με τους ηθοποιούς, τους δημιουργούς και το συνεργείο της σειρά), ενώ οι Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις είναι οι executive producers του πρότζεκτ.

«Δεν είναι ένα απλό ντοκιμαντέρ. Ούτε ένα "making of". Οσο μία αστεία, συγκινητική, πανέξυπνη, οικεία αφήγηση όλων των εμπλεκόμενων για το γλυκόπικρο τέλος μιας μεγάλης περιπέτειας. Τι σημαίνει να πλάθεις ένα ολόκληρο κόσμο για τόσα χρόνια και τώρα να πρέπει να τον αποχαιρετήσεις...»

O 8oς κύκλος του «Game of Thrones» ξεκινάει στις 14 Απριλίου. Θα αποτελείται από έξι χορταστικά επεισόδια.

Διαβάστε περισσότερα:

game of thrones poster 607