Buzz

Ο Iron man με τη ζεστή ανθρώπινη καρδιά

στα 10

O Tόνι Σταρκ μπορεί να έχει ατσάλινη καρδιά, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ όμως αποδεικνύει συνεχώς ότι διαφέρει...

Ο Iron man με τη ζεστή ανθρώπινη καρδιά

Ανάμεσα σε συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις, κόκκινα χαλιά και την ευρωπαϊκή επίσημη πρεμιέρα του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» στο Λονδίνο, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ άδειασε το πρόγραμμά του για να επισκεφθει την παιδική πτέρυγα του Great Ormond Street Hospital (GOSH).

Κι αν αυτό σας φαίνεται ένα ακόμα κομμάτι του promotion, αν το καλοσκεφτείτε δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Καμία, όταν φωτίζονται με απρόσμενη χαρά τα πρόσωπα παιδιών με ανίατες ασθένεις. Ο «Iron man», πατέρας κι ο ίδιος τριών παιδιών, σκόρπισε χαρά στον 3χρονο Ιθαν, τη 5χρονη Κλόι, το 2χρονο Μάικλ, τη Ντενίσα και τον λίγων μηνών Τσάρλι, ανάμεσα σε δεκάδες άλλους, όταν εμφανίστηκε χαμογελαστός, αστείος και με ανοιχτή αγκαλιά για όλους.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ κάνει ένα μικρό αγόρι να αισθάνεται «Iron Man»

Robert Downey Jr. Visits Hospital 607 1

Robert Downey Jr. Visits Hospital 607 2

Μπορεί ο ίδιος να μην ήταν ντυμένος με την υπερηρωική στολή του, αλλά τα παιδιά φορούσαν τις δικές τους. Αν κάποιοι χρειάζονται έναν ήρωα είναι αυτά άλλωστε κι ο 51χρονος πρωταγωνιστής το γνωρίζει πολύ καλά.

Το ίδιο το νοσοκομείο έβγαλε στην κυκλοφορία τις φωτογραφίες ως ένα συμβολικό ευχαριστώ στον Ντάουνι Τζ., ο οποίος είναι γνωστό ότι είναι πάντα διαθέσιμος και πρόθυμος να βοηθήσει φιλανθρωπικές δραστηριότητες, ειδικά όταν έχουν να κάνουν με παιδιά.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη καρδιά του Τζόνι «Τζακ Σπάροου» Ντεπ

Robert Downey Jr. Visits Hospital 607 3

Robert Downey Jr. Visits Hospital 607 5

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ που βρήκε το χρόνο για να επισκεφθεί τους ασθενείς μας στις πτέρυγες Λιοντάρι, Καμηλοπάρδαλη κι Ελεφαντάκι αυτή την εβδομάδα» έγραψε στην επίσημη ανακοίνωσήτου το νοσοκομείο. «Ολοι, παιδιά, γονείς και προσωπικό, ενθουσιαστήκαμε. Είμαστε ευγνώμονες με τέτοιες επισκέψεις...»

Δε θέλει πολύ για να φτιάξεις την μέρα ή να δώσεις κουράγιο σε κάποιον. Αρκεί, να εμφανιστείς.

Διαβάστε περισσότερα: