Buzz

Την επόμενη φορά που θα ρωτήσετε τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ προσωπικές ερωτήσεις, θυμηθείτε αυτό!

στα 10

Δείτε πώς ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ υπομένει τις προσωπικές ερωτήσεις του δημοσιογράφου του Channel 4, πριν αποχωρήσει με στιλ.

Την επόμενη φορά που θα ρωτήσετε τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ προσωπικές ερωτήσεις, θυμηθείτε αυτό!

Το γνωρίζουν όλοι πως ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ δεν θέλει να μιλάει για το παρελθόν του παρά μόνο όταν επιλέγει ο ίδιος. Και πως δεν συμπαθεί ακριβώς τους δημοσιογράφους που «ξεθάβουν» πράγματα, προσπαθώντας να δημιουργήσουν πρωτοσέλιδα από το τίποτα.

Η συνάντησή του με τον Κρίσναν Γκούρου - Μέρθι του Channel 4, για τις ανάγκες της προώθησης του «Avengers: Age of Ultron» ήταν επεισοδιακή, από το σημείο και μετά όπου ο δημοσιογράφος άρχισε να του αναφέρει παλιότερες δηλώσεις του και να αναφέρεται στην εποχή των ναρκωτικών που κάποτε έκαναν τον Ντάουνι Τζιούνορ διάσημο από την ανάποδη.

Ο Γκούρου - Μέρθι αναφέρθηκε σε μια ατάκα του Ντάουνι Τζιούνορ σε μια συνέντευξη που είχε δώσει το 2008 στους New York Times: «Δεν μπορείς να βρεθείς από μια σουίτα που κοστίζει 2000 τη βραδιά στο La Mirage στο κρατητήριο και να κατανοήσεις πλήρως τι έχει συμβεί και να βγεις απ' όλο αυτό ως φιλελεύθερος.»

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Είδαμε το «Avengers: Age of Ultron» και χωρίς spoilers, να γιατί πρέπει να ανυπομονείτε ακόμη πιο πολύ!

Ο Ντάουνι Τζιούνορ, έχοντας αρχίσει να ενοχλείται, απάντησε, αλλά λίγο αργότερα αναρωτήθηκε αν τελικά η συνέντευξη γίνεται για την προώθηση μιας ταινίας ή όχι. Και η ένταση κορυφώθηκε όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε την άδεια να ρωτήσει μερικές προσωπικές ερωτήσεις. Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ αρχικά δέχτηκε, αλλά πολύ γρήγορα σηκώθηκε από την καρέκλα του με τη βοήθεια της ατζέντισσάς του και εγκατέλειψε τη συνέντευξη δηλώνοντας «Η ατμόσφαιρα γίνεται λίγο Ντάιαν Σόγιερ εδώ μέσα», αναφερόμενος στην Αμερικανίδα δημοσιογράφο, διάσημη για την εμμονή της με την προσωπική ζωή των σταρ του Χόλιγουντ.

Δείτε εδώ το στιγμιότυπο από τη συνέντευξη:


O Κρίσναν Γκούρου - Μέρθι έχει παρελθόν στο να τσαντίζει τους καλεσμένους του. Το 2013 είχε φέρει τον Κουέντιν Ταραντίνο στα οριά του, προσπαθώντας να εκμαιεύσει από τον σκηνοθέτη μια απάντηση πάνω στο θέμα της βίας με αφορμή το «Django Unchained» με τον Ταραντίνο να απαντάει: «Μην με ρωτάς κάτι τέτοιο. Δεν μασάω. Αρνούμαι να απαντήσω. Δεν είμαι ο σκλάβος σου και δεν είσαι ο αφέντης μου. Δεν θα με κάνεις να χορέψω στο ρυθμό σου. Δεν είμαι μαϊμού».

Δείτε εδώ ολόκληρη την επεισοδιακή συνέντευξη του Κουέντιν Ταραντίνο στο Channel 4 το 2013

Και κάπως έτσι, ο δημοσιογράφος του Channel 4 μένει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που «ενοχλεί» τους σταρ, δημιουργώντας πρωτοσέλιδα για τους εντελώς διαφορετικούς λόγους από αυτούς που φιλοδοξεί.

Διαβάστε ακόμη: