Buzz

Ρόμπερτ Ντε Νίρο & Λεονάρντο ΝτιΚάπριο: αποδέχονται την πρόκληση του All In Challenge

στα 10

Θες να αποδεχθείς την πρό(σ)κλησή τους και να βρεθείς στο πλατό της νέας ταινίας του Σκορσέζε, μαζί τους;

Ρόμπερτ Ντε Νίρο & Λεονάρντο ΝτιΚάπριο: αποδέχονται την πρόκληση του All In Challenge

Ενα καινούργιο «challenge» έχει ξεκινήσει ανάμεσα σε celebrities κι επιχειρεί να συγκεντρώσει χρήματα για τον κόσμο που έχει άμεσα πληγεί από τον Covid 19. Το «Αll in Challenge» καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στην προσπάθεια σίτισης και χρηματοδότησης οικογενειών που έχουν χάσει τις δουλειές τους, τους μισθούς τους και την ασφάλειά τους.

Οι τελευταίοι που στάθηκαν στο πλευρό του All In Challenge είναι οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Μπορεί τα γυρίσματα να αναβλήθηκαν και να σπρώχτηκαν πιο πίσω, αλλά οι δυο αγαπημένοι πρωταγωνιστές του Σκορσέζε θα συμπρωταγωνιστήσουν στην επόμενη ταινία του, «Killers of the Flower Moon».

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν, το «Killers of the Flower Moon» αφηγείται μια αληθινή ιστορία. Το φιλμ ειναι τοποθετημενο στην Οκλαχόμα του 1920, όταν η ανακάλυψη τεράστιων κοιτασμάτων πετρελαίου στο έδαφός της, την μεταμορφώνει σε ένα από τα πιο πλούσια μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών. Και είναι η ίδια περίοδος που μέλη της Ινδιάνικης φυλής Osage Nation που παραδοσιακά ζούσε στην περιοχή αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο. Το FBI, το οποίο μόλις έχει συσταθεί, θα κληθεί να ερευνήσει τις «ανεξήγητες» αυτές δολοφονίες τις οποίες, προφανώς η μυρωδιά του πετρελαίου και ο χρώμα του χρήματος κάνει πιο δύσκολη την διαλεύκανση.

Aυτό που έχουν να προσφέρουν λοιπόν στους φανς που θα δεχθούν να δώσουν ένα μικρό ποσό στο σκοπό και να συμμετάσχουν στην κλήρωση είναι η ευκαιρία να βρεθούν στο γύρισμα του «Killers of the Flower Moon», να γνωρίσουν τους ίδιους και τον Μάρτιν Σκορσέζε, αλλά και να παραβρεθούν στην πρεμιέρα της ταινίας.

Δείτε το βίντεο:


Διαβάστε περισσότερα: