Buzz

Η Ρίτα Μορένο θα πρωταγωνιστήσει στο «Fast X»

στα 10

Η οσκαρούχος ηθοποιός πατάει τα γκάζια και ετοιμάζεται να παίξει τον ρόλο της γιαγιάς του Βιν Ντίζελ.

Η Ρίτα Μορένο θα πρωταγωνιστήσει στο «Fast X»

Η οικογένεια του «Fast and Furious» μόλις μεγάλωσε. Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός για τον ρόλο της στο «West Side Story» Ρίτα Μορένο, θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Fast X» στον ρόλο της γιαγιάς του Βιν Ντίζελ.

Την ανακοίνωση έκανε ο Βιν Ντίζελ ανεβάζοντας ένα βίντεο μαζί με τη Μορένο και την συμπρωταγωνίστριά του Μισέλ Ροντρίγκεζ στον λογαριασμό του Instagram. «Ηταν πάντα το όνειρό μου να δουλέψω με τη Ρίτα Μορένο και το γεγονός ότι παίζει τη γιαγιά μου κάνει την ψυχή μου να χαμογελά. Είμαι τόσο ευλογημένος.» λέει ο Βιν Ντίζελ και τη Μορένο να απαντάει «ξέρεις τι νομίζω πως στα γηρατειά μου περίμενα εσένα να με καλέσεις. Δεν είναι ωραίο;»

Διαβάστε ακόμα: Φήμες θέλουν τον Τζάστιν Λιν να συγκρούεται με την Universal και τον Βιν Ντίζελ πριν την αποχώρησή του από το «Fast X»

Τα γυρίσματα του «Fast X» συνεχίζονται με γοργούς ρυθμού αυτή την περίοδο στο Λονδίνο, μετά και την αποχώρηση του Τζάστιν Λιν από την ταινία και τον Γάλλο σκηνοθέτη Λουί Λετεριέ να αναλαμβάνει τα ηνία. Αν όλα πάνε καλά η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 19 Μαΐου 2023.