Buzz

Εσείς θα βλέπατε μια ταινία με τίτλο «Pussy Island» και πρωταγωνιστές την Ζόι Κράβιτς και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ;

στα 10

Θα ρισκάρουμε μια υπόθεση, και θα πούμε πως ναι!

Flix Team
Εσείς θα βλέπατε μια ταινία με τίτλο «Pussy Island» και πρωταγωνιστές την Ζόι Κράβιτς και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ;

To «Pussy Island» θα είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ζόι Κράβιτς, η οποία θα γράψει και το σενάριο μαζί με τον Ε.Τ. Φάιγκενμπαουμ κι αν αυτά δεν ήταν αρκετά θα πρωταγωνιστεί κιόλας.

Το φιλμ θα ακολουθεί την ιστορία μιας νεαρής από το Λος Αντζελες, η οποία προσπαθεί να μπει στον στενό κύκλο του Σλέιτερ Κινγκ, ενός πολυεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη μιας εταιρείας τεχνολογίας. Οταν θα κατορθώσει να προσκληθεί στο ιδιωτικό του νησί, θα ανακαλύψει με τρόμο ότι πίσω από την λαμπερή ζωή, τον πλούτο τις instagrammable στιγμές και την σαμπάνια που ρέει αφθονη, κρύβεται ένα αληθινα σκοτεινό μυστικό.

Δείτε επίσης: Ο Λουκ Γουίλσον ακόμα περιμένει να κάνει ένα γουέστερν με τον Γουες Αντερσον

zoe kravitz

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ θα υποδυεται τον Σλέιτερ Κινγκ στο φιλμ, επιστρέφοντας μπροστά από τις κάμερες μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια απουσίας. Εν τούτοις ο ηθοποιός δεν καθόταν άπραγος όλο αυτό τον καιρό, αφού στο μεταξύ ολοκλήρωσε την πρώτη του ταινία ως σκηνοθέτης το «Dog», στο οποίο ο Τσάνινγκ υποδύεται έναν πρώην στρατιώτη που μαζί με το πιστό του σκυλί ταξιδεύουν στην Καλιφόρνια καθ οδόν για την κηδεία του καλύτερού του φίλου.

channing tatum dog

Δείτε ακόμη: Ο Πολ Τζιαμάτι ξανά πρωταγωνιστής του Αλεξάντερ Πέιν