Buzz

Ο Λουκ Γουίλσον ακόμα περιμένει να κάνει ένα γουέστερν με τον Γουες Αντερσον

στα 10

Κι εξηγεί πώς με τους «Τένενμπαουμ» όλα έγιναν από ασπρόμαυρα, τεκνικολόρ...

Ο Λουκ Γουίλσον ακόμα περιμένει να κάνει ένα γουέστερν με τον Γουες Αντερσον

Ο Λουκ Γουίλσον είναι, στη δική μας σκέψη, ταυτισμένος με το σινεμά του Γουες Αντερσον. Το ίδιο και στη δική του, όπως φάνηκε στη συνέντευξη που έδωσε στο podcast του Playlist, που μπορείτε ν' ακούσετε ολόκληρη εδώ.

Διαβάστε ακόμη: Το «The French Dispatch» θα κάνει την πρεμιέρα του φέτος στις Κάννες

Με αφορμή τα είκοσι χρόνια από τους «Royal Tenenbaums», ο Λουκ Γουίλσον μιλά συγκινημένος: «Με τον Γουες μένουμε σ' επαφή και πάντα κάπως μιλάμε για κάποιο σχέδιο, το μόνο που λείπει είναι να βρεθεί ξανά μαζί η συμμορία. Αλλά, ναι, όταν ακούω ότι έχουν περάσει 20 χρόνια - είναι κι αυτός τόσο πολυάσχολος, το ίδιο κι εγώ, το ίδιο κι ο Οουεν. Οταν ξεκινήσαμε, σκεφτόμασταν ότι θα κάνουμε μια ταινία κάθε δυο χρόνια! Με τους "Τένενμπαουμ" όλα μεταμορφώθηκαν από ασπρόμαυρα σε τεκνικολόρ.»

λουκ γουίλσον 607Ο Λουκ Γουίλσον θα είναι πάντα ο Ρίτσι Τένενμπαουμ

Υπάρχει, όμως, ακόμα ένα σχέδιο που έκαναν ο Γουες Αντερσον, ο Λουκ και ο Οουεν Γουίλσον που εξακολουθούν να ελπίζουν ότι θα γίνει. Ενα γουέστερν, στο οποίο κι οι τρεις αναφέρονται τακτικά, ήδη από την εποχή του «Bottle Rocket». Ο Λουκ Γουίλσον λέει σχετικά, «Εδώ και χρόνια συζητάμε το ενδεχόμενο να κάνουμε ένα γουέστερν με την παλιοπαρέα. Αυτό θα ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Κι εγώ θα ένιωθα το ίδιο με όλους: θα λαχταρούσα να δω την προσέγγιση του Γουες στο γουέστερν!».