Φεστιβάλ / Βραβεία

Το «The French Dispatch» θα κάνει την πρεμιέρα του φέτος στις Κάννες

στα 10

Μετά από έναν χρόνο αναβολής λόγω της πανδημίας, η ταινία του Γουές Αντερσον ετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Καννών τον Ιούλιο.

Το «The French Dispatch» θα κάνει την πρεμιέρα του φέτος στις Κάννες

Αν κάτι ήταν σίγουρο για το φετινό Φεστιβάλ των Καννών ήταν πως, ένα γινόταν, η ταινία του Γουές Αντερσον «The French Dispatch» θα έκανε την πρεμιέρα της εκεί, εννιά χρόνια μετά την πρεμιέρα του «Moonrise Kingdom». Το Φεστιβάλ των Καννών τελικά όντως θα πραγματοποιηθεί, και θα ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου, και μαζί του και η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας του Αντερσον.

Διαβάστε ακόμα: Θα είναι το «The French Dispatch» η ταινία που θα επιλεχθεί όχι για ένα, αλλά για δύο φεστιβάλ Καννών;

The French Dispatch 607

Γυρισμένη στην Γαλλία με ένα αξιοζήλευτο καστ, το «The French Dispatch» ήταν μια από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Το φιλμ θα έκανε την πρεμιέρα του στις Κάννες πέρσι και λίγο αργότερα θα έβγαινε στις αίθουσες, αλλά η πανδημία του Covid-19 άλλαξε ριζικά τα σχέδια των δημιουργών της. Φέτος, και επειδή ακόμα δεν γνωρίζαμε το πότε και αν η ταινία θα έκανε πρεμιέρα, παρέμενε άγνωστο εάν θα την βλέπαμε στις Κάννες, κάτι που τελικά φαίνεται πως επιβεβαίωσε το Variety.

H ημερομηνία κυκλοφορίας όμως της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες παραμένει ακόμα άγνωστη, αν και αρκετοί πιστεύουν πως σύντομα θα γίνει κι αυτή γνωστή.