Buzz

O μόνος νόμος που μετράει είναι της βαρύτητας. Τρέιλερ για το ριμέικ του «Point Break»

στα 10

Το 1991 η Κάθριν Μπίγκελοου γύρισε ένα κλασσικό πλέον action movie. Μπορεί να γίνει καλύτερο;

O μόνος νόμος που μετράει είναι της βαρύτητας. Τρέιλερ για το ριμέικ του «Point Break»

Η γρήγορη απάντηση είναι όχι, αφού η ταινία της Μπίγκελοου με τον Πάτρικ Σουέιζι και τον Κιάνου Ριβς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ήταν μια αληθινή ένεση κινηματογραφικής αδρεναλίνης κι ένα από εκείνα τα φιλμ που μας έπεισαν ότι η Μπίγκελοου είναι μια από τους αληθινούς master του σινεμά της δράσης.

Τώρα ο Εντγκαρ Ραμίρεζ (ο «Carlos» του Ολιβιέ Ασαγιάς) κι ο Λιουκ Μπρέισι -τον οποίο το Χόλιγουντ βλέπει σαν το next big thing- αναλαμβάνουν να παίξουν τους ρόλους των Σουέιζι και Ριβς αντίστοιχα, στο ριμέικ της ταινίας που υπογράφει ο διευθυντής φωτογραφίας Ερικσον Κορ στην πρώτη του σκηνοθετική δουλειά.

point break 607

Οπως και στην πρωτότυπη ταινία, έτσι κι εδώ ένας νεαρός πράκτορας του FBI αναλαμβάνει να παρεισφρήσει σε μια ομάδα «κακοποιών» που χρησιμοποιούν τις ικανότητές τους στα extreme sports για μια σειρά από «ληστείες» μόνο που το κάνουν όχι απαραίτητα για δικό τους όφελος, μα περισσότερο για την γεύση του κινδύνου και της έντασης.

point break 607

Το πρώτο τρέιλερ είναι γεμάτο θεαματικές σκηνές και εντυπωσιακά εφέ και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ακόμη κι αν οι ελπίδες μας για τις πιθανότητες του ρημέικ να είναι εξίσου καλό με το πρωτότυπο είναι σχεδόν ανύπαρκτες, ανυπομονούμε να το δούμε.

point break 607


Update: Δείτε ένα δεύτερο ακόμη πιο θεαματικό τρέιλερ


Οι πρώτες αντιδράσεις πάντως από τους φανατικούς της πρώτης ταινίας ήταν αναμενόμενα θυμωμένες:

Διαβάστε ακόμη:

Point Break 2015 Poster