Buzz

Η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ θα είναι, για άλλη μια φορά, μια ωδή στη μητρότητα

στα 10

Και απ' ό,τι φαίνεται, η μούσα του, Πενέλοπε Κρουζ, ετοιμάζεται να είναι ξανά πρωταγωνίστρια.

Η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ θα είναι, για άλλη μια φορά, μια ωδή στη μητρότητα

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ επιστρέφει στο σινεμά. Και μαζί του φέρνει και τη μούσα του, πλέον, Πενέλοπε Κρουζ. Η νέα του ταινία θα έχει τίτλο «Madres Paralelas» («Παράλληλες Μητέρες») και ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προπαραγωγή της τον Οκτώβριο που μας έρχεται, με τα γυρίσματα να αρχίζουν του χρόνου τον Φεβρουάριο, έτσι ώστε η ταινία να βγει στις αίθουσες τις Ισπανίας μέχρι τα τέλη του 2021.

Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση πως η Πενέλοπε Κρουζ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, ο Αλμοδόβαρ δήλωσε πως η ίδια διάβασε το σενάριό του και το λάτρεψε.

Διαβάστε ακόμα: Δώσε πόνο (και δόξα!): Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ θα γυρίσει ταινία με την Τίλντα Σουίντον

pedro almodovar

Πρόκειται για μια ταινία την οποία ο Αλμοδόβαρ δουλεύει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η πρόσφατη κρίση της πανδημίας του έδωσε την ευκαιρία να τελειοποιήσει το σενάριό της, το οποίο μιλάει για την ιστορία δυο γυναικών που γεννούν την ίδια μέρα. Η ταινία θα ακολουθεί την παράλληλη ζωή τους, καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά τους, τα δυο πρώτα χρόνια.

Η ταινία θα γυριστεί, όπως σχεδόν όλες οι ταινίες του Αλμοδόβαρ, εν μέρει στη Μαδρίτη και - φυσικά - στα Ισπανικά. Τα γυρίσματα του «Madres Paralelas» μετακινούν ακόμη πιο μακριά την πρώτη αγγλόφωνη ταινία του, «A Manual for Cleaning Women», η οποία είχε ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο και θα βασίζεται στη συλλογή μικρών ιστοριών της Αμερικανίδας συγγραφέως Λουσία Μπερλίν. Ο Αγουστίν Αλμοδόβαρ, αδελφός και παραγωγός του Πέδρο, δήλωσε πως ο δημιουργός θέλει ακόμα να γυρίσει την ταινία αυτή, αλλά η πολυπλοκότητα της προσαρμογής των ιστοριών απαιτεί περισσότερη δουλειά στο σενάριο.

Διαβάστε περισσότερα: