Buzz

Η νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο

στα 10

Υπέροχα νέα: σχεδόν έτοιμος και προγραμματισμένος για φθινοπωρινή κυκλοφορία ο νέος PTA!

Η νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο

Τρία χρόνια μετά την «Αόρατη Κλωστή» ο Πολ Τόμας Αντερσον είναι έτοιμος για την επόμενη πρεμιέρα του: η ένατη ταινία του, που μπορεί και να έγραψε ή να μην έγραψε παρέα με την οκτάχρονη κόρη του θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 26 Νοεμβρίου (στο 3ημερο του Thanksgiving δηλαδή, κάτι που για τις κινηματογραφικές εξόδους θεωρείται πολύ καλός προγραμματισμός).

Η ταινία δεν έχει ακόμα τίτλο, και γνωρίζουμε ελάχιστα για την υπόθεση - περισσότερο το πλαίσιό της παρά την πλοκή της: θα γυριστεί στο Σαν Φερνάντο της Καλιφόρνια, απ' όπου ο PTA κατάγεται. Εκεί γύρισε και τα «Boogie Nights», «Magnolia» και «Punch-Drunk Love», οπότε, εκ του αποτελέσματος, ξέρουμε πόσο καλά του ταιριάζει να κάνει ταινίες στη γενέτειρά του.

Η ιστορία της ταινίας θα εκτυλίσσεται σ' ένα σχολείο, και το φιλμ θα είναι, όπως ακούγεται, ensemble piece, παρακολουθώντας ταυτόχρονα τις παράλληλες ιστορίες πολλών προσώπων. Στο επίκεντρο όλων ένας μαθητής στο σχολείο αυτό, ο οποίος θα συνδυάζει τα μαθήματα με την καριέρα του ως παιδί-ηθοποιός.

Διαβάστε κι αυτό: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον

Paul Thomas Anderson Bradley Cooper 607 O Μπράντλεϊ Κούπερ και ο PTA στα γυρίσματα της ταινίας

Cooper Hoffman 607 Κούπερ και Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν

Haim 607 PTA με τα μέλη των Haim

Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε πολλά πράγματα. Εκτός του ότι ο Μπράντλεϊ Κούπερ πρωταγωνιστεί, μαζί με την Αλάνα Χάιμ (την μικρότερη από τις τρεις αδελφές της μπάντας Haim, που ο ΡΤΑ έχει γυρίσει μουσικά βίντεό τους) τον Μπένι Σάφντι (ναι, των Αδελφών Σάφντι των «Uncut Gems» και «Good Time») και - κι αυτό είναι το πιο συγκινητικό - τον 17χρονο Κούπερ Χόφμαν, τον γιο του Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν, πιστού φίλου και συνεργάτη του PTA από την αρχή της καριέρας και φιλμογραφίας του («Hard Eight», «Boogie Nights», «Magnolia», «Punch-Drunk Love», «The Master»).

Περιμένουμε με ανυπομονησία να αποκαλυφθούν περισσότερα για την επιστροφή του PTA στην μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε περισσότερα: