Buzz

Πόσο συγκινητικό: ο Πολ Τόμας Αντερσον κλείνει το γιο του Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν για την νέα ταινία του

στα 10

Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, ο Κούπερ Χόφμαν θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του PTA.

Πόσο συγκινητικό: ο Πολ Τόμας Αντερσον κλείνει το γιο του Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν για την νέα ταινία του

Τρία χρόνια μετά την «Αόρατη Κλωστή» ο Πολ Τόμας Αντερσον είναι έτοιμος για την επόμενη, ένατη, ταινία του, που μπορεί και να έγραψε ή να μην έγραψε παρέα με την οκτάχρονη κόρη του.

Η ταινία δεν έχει ακόμα τίτλο, και γνωρίζουμε ελάχιστα για την υπόθεση - περισσότερο το πλαίσιό της παρά την πλοκή της: θα γυριστεί στο Σαν Φερνάντο της Καλιφόρνια, απ' όπου ο PTA κατάγεται. Εκεί γύρισε και τα «Boogie Nights», «Magnolia» και «Punch-Drunk Love», οπότε, εκ του αποτελέσματος, ξέρουμε πόσο καλά του ταιριάζει να κάνει ταινίες στη γενέτειρά του.

Η ιστορία της ταινίας θα εκτυλίσσεται σ' ένα σχολείο, και το φιλμ θα είναι, όπως ακούγεται, ensemble piece, παρακολουθώντας ταυτόχρονα τις παράλληλες ιστορίες πολλών προσώπων. Στο επίκεντρο όλων ένας μαθητής στο σχολείο αυτό, ο οποίος θα συνδυάζει τα μαθήματα με την καριέρα του ως παιδί-ηθοποιός.

Διαβάστε κι αυτό: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Πολ Τόμας Αντερσον

Cooper Hoffman 607 Κούπερ και Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν

Haim 607 PTA με τα μέλη των Haim

Σήμερα μαθαίνουμε ότι βρήκε τον νεαρό ηθοποιό που θα παίξει αυτόν το μαθητή. Θα είναι ο Κούπερ Χόφμαν, ο γιος του Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν, πιστού φίλου και συνεργάτη του PTA από την αρχή της καριέρας και φιλμογραφίας του («Hard Eight», «Boogie Nights», «Magnolia», «Punch-Drunk Love», «The Master»).

Ο 17χρονος, σήμερα, γιος του αγουροθάνατου και αλησμόνητου Σίμουρ Χόφμαν θα κάνει το ντεμπούτο του, στην αγνώστων άλλων λεπτομερειών ταινία του Αντερσον, ενώνοντας δυνάμεις με τους Μπράντλεϊ Κούπερ (φωτογραφίες του οποίου από τα γυρίσματα κυκλοφόρησαν ήδη), Αλάνα Χάιμ (την μικρότερη από τις τρεις αδελφές της μπάντας Haim, που ο ΡΤΑ έχει γυρίσει μουσικά βίντεό τους) και Μπένι Σάφντι (ναι, των Αδελφών Σάφντι των «Uncut Gems» και «Good Time»)

Περιμένουμε με ανυπομονησία να αποκαλυφθούν περισσότερα για την επιστροφή του PTA στην μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε περισσότερα: