Buzz

Ο Πολ Μέσκαλ θέλει «μια σχέση Ντε Νίρο-Σκορσέζε» με την Σάρλοτ Γουέλς

στα 10

Ο ηθοποιός εύχεται να ξανασυνεργαστεί σύντομα με την σκηνοθέτη που του εκτόξευσε την καριέρα του στα ύψη και να δημιουργήσει μια επαγγελματική σχέση τύπου Ντε Νίρο-Σκορσέζε.

Ο Πολ Μέσκαλ θέλει «μια σχέση Ντε Νίρο-Σκορσέζε» με την Σάρλοτ Γουέλς

Ο Πολ Μέσκαλ οφείλει αρκετά στην σκηνοθέτιδα Σάρλοτ Γουέλς κι αυτό γιατί με την ταινία της «Aftersun» κατάφερε όχι μόνο να εκτοξεύσει την καριέρα του, κάνοντάς τον έναν από τα πιο αγαπημένα ονόματα στο Χόλιγουντ, αλλά με την ερμηνεία του αυτή του χάρισε και μια πρώτη υποψηφιότητα για Οσκαρ. Και φυσικά αυτό ο Μέσκαλ όχι μόνο δεν το έχει ξεχάσει αλλά θέλει της το ανταποδώσει.

Μιλώντας στο GQ ο Μέσκαλ αναφέρθηκε στην σχέση του με την Γουέλς και πως ελπίζει να δημιουργήσει μαζί της «μια σχέση Ντε Νίρο-Σκορσέζε» κάνοντας μαζί της ακόμα περισσότερες ταινίες. Μιλάμε για έναν αρκετά υψηλό πήχη για να ξεπεραστεί μιας και οι Ντε Νίρο και Σκορσέζε έχουν δουλέψει μαζί σε 10 ταινίες μεγάλου μήκους από το 1973.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ έχει ήδη ιδέες για τον «Μονομάχο 3»

aftersun

Πάντως ο Μέσκαλ δεν έχει σταματήσει να μιλά για την Γουέλς και για το πως θέλει δημιουργήσει μια δυνατή σχέση ηθοποιού σκηνοθέτη, συγκρίνοντάς τη παλιότερα και με εκείνη της Σίρσα Ρόναν και Γκρέτα Γκέργουιγκ. «Αυτό είναι το μεγάλο μου σχέδιο. Είναι σαν να μπαίνεις στο δωμάτιο με τη Σάρλοτ και να βλέπεις αν μπορείς να είσαι η Σίρσα Ρόναν για την Γκρέτα Γκέργουιγκ της. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχει εκατοντάδες ανθρώπους που θα κάνουν ουρές για να δουλέψουν μαζί της».

Η Γουέλς έκανε το ντεμπούτο της το 2022 με το ημι-αυτοβιογραφικό «Aftersun», για το οποίο ο Μέσκαλ ήταν υποψήφιος για Οσκαρ παίζοντας τον πραγματικό πατέρα της Γουέλς. Στην ταινία, η οποία διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ο χαρακτήρας του Μέσκαλ ταξιδεύει με την 11χρονη κόρη του Σόφι στην Τουρκία για να γιορτάσει τα 31α γενέθλιά του.

Μέχρι στιγμής πάντως η Γουέλς δεν έχει ανακοινώσει κάποια επόμενή της ταινία.