Buzz

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ έχει ήδη ιδέες για τον «Μονομάχο 3»

στα 10

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ σκοπεύει να ολοκληρώσει τον «Μονομάχο» ως μια τριλογία, φέρνοντάς το μέσα στα πλαίσια του «Νονού» του Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ έχει ήδη ιδέες για τον «Μονομάχο 3»

Μπορεί ο «Μονομάχος ΙΙ» να χρειάζεται άλλους δυο μήνες περίπου μέχρι να βγει στις αίθουσες, αλλά ο Ρίντλεϊ Σκοτ ήδη κάποιες σκέψεις για το τι θα κάνει με το τρίτο μέρος του franchise. Αυτο αποκάλειψε στο γαλλικό περιοδικό Premiere, λέγοντας πως σκοπεύει να ολοκληρώσει τον «Μονομάχο» ως μια τριλογία, φέρνοντάς το μέσα στα πλαίσια του «Νονού» του Φράνσις Φορντ Κόπολα.

«Παίζω ήδη με την ιδέα του “Μονομάχου III”», παραδέχτηκε ο Σκοτ. «Οχι, σοβαρά! Αναψα το φιτίλι... Το τέλος του “Μονομάχου ΙΙ” θυμίζει αυτό του “Νονού”, με τον Μάικλ Κορλεόνε να βρίσκει τον εαυτό του με μια δουλειά που δεν ήθελε και να αναρωτιέται και τώρα, Πατέρα, τι κάνω; Οπότε η επόμενη ταινία θα αφορά έναν άντρα που δεν θέλει να είναι εκεί που είναι».

Διαβάστε ακόμα: Ο Πολ Μεσκάλ μιλά για το θηρίο που έκρυβε μέσα του ο Πέδρο Πασκάλ στα γυρίσματα του «Μονομάχου 2»

gladiator 2

Αυτό σημαίνει ότι ο Πολ Μέσκαλ θα επιστρέψει ως Λούσιους Βέρους και δεν θα πεθάνει όπως ο χαρακτήρας του Ράσελ Κρόου στην πρώτη ταινία. Ο Μέσκαλ το επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό, παραδεχόμενος ότι ο Σκοτ τον είχε ήδη προσεγγίσει με την ιδέα.

«Ναι, ο Ρίντλεϊ μου το είπε, αλλά μόλις πριν λίγες μέρες» μοιράστηκε στο περιοδικό. «Οπότε περιμένω να δω τι θα γίνει, αλλά φυσικά με ενδιαφέρει. Αλλά δεν πρέπει να βιαστούμε σε τίποτα: η ιστορία πρέπει να είναι συγκροτημένη».

Μέχρι στιγμή το μόνο που γνωρίζουμε για το σενάριο του «Μονομάχου ΙΙ», το οποίο έχει γράψει ο Ντέιβιντ Σκάρπα, είναι ότι θα εξελίσσεται χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Ο Σκοτ, πέρα από την σκηνοθεσία, έχει αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον Μάικλ Πρους και τους Νταγκ Γουίκ και Λούσι Φίσερ, ενώ η σχεδιάστρια κοστουμιών Τζάντι Γέιτς και ο σκηνογράφος Αρθουρ Μαξ από την πρώτη ταινία επιστρέφουν και στο σίκουελ. Μαζί με τον Μεσκάλ στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Φρεντ Χέτσινγκερ, Κόνι Νίλσεν, Πέδρο Πασκάλ, Ντένζελ Γουάσινγκτον, Τζόζεφ Κουίν, Μέι Καλάμαγουϊ, Λάιορ Ραζ, Ματ Λούκας, Πίτερ Μέσα και Ντέρεκ Τζάκομπι.

Το σίκουελ του «Μονομάχου» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2024.