Buzz

Ο Πολ Μεσκάλ μιλά για το θηρίο που έκρυβε μέσα του ο Πέδρο Πασκάλ στα γυρίσματα του «Μονομάχου 2»

στα 10

Ποιος νομίζετε ότι θα κέρδιζε σε μια πραγματική μονομαχία ανάμεσα στους Πολ Μεσκάλ και Πέδρο Πασκάλ;

Ο Πολ Μεσκάλ μιλά για το θηρίο που έκρυβε μέσα του ο Πέδρο Πασκάλ στα γυρίσματα του «Μονομάχου 2»

Ενα από τα πράγματα τα οποία εντυπωσίασαν αρκετούς από το πρώτο επικό τρέιλερ του «Μονομάχου 2» του Ρίντλεϊ Σκοτ ήταν και οι σκηνές που έδειχναν τους Πολ Μεσκάλ και Πέδρο Πασκάλ να μονομαχούν μέχρι θανάτου μέσα και έξω από το Κολοσσαίο. Και φυσικά όταν μίλησε ο Μεσκάλ στο περιοδικό Empire για την ταινία, δεν απέφυγε να αναφερθεί και στην χημεία τους εντός και εκτός οθόνης.

Οταν ο Μεσκάλ ρωτήθηκε για το εάν σε μια μάχη θα νικούσε τον Πασκάλ εκείνος είπε πως «νομίζω ότι θα κέρδιζα σε μια μάχη μεταξύ εμένα και του Πέδρο, αλλά ξέρει πως να σε εξαπατά», είπε ο Μεσκάλ. «Ο Πέδρο είναι ένας από τους πιο αστείους άντρες που γνωρίζω, αλλά θα μπορούσε να τα γαμήσει όλα. Υπάρχει σίγουρα ένα θηρίο εκεί μέσα».

Οι δηλώσεις του Μεσκάλ φαίνεται πως επαληθεύουν όλα όσα είπε ο Πασκάλ σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Vanity Fair, όπου αναφέρθηκε στον συμπρωταγωνιστή του ως «Brick Wall Paul». «Είναι τόσο δυνατός», θυμάται ο ηθοποιός. «Προτιμώ να με πετάξουν από ένα κτίριο παρά να τον πολεμήσω ξανά. Να αντιμετωπίσω ξανά κάποιον τόσο γεροδεμένο, τόσο ταλαντούχο και τόσο νεότερο…», είπε ο Πασκάλ.

Τέλος στο περιοδικό αναφέρονται επίσης σχόλια από τον σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, ο οποίος χαρακτήρισε την ταινία «γεμάτη με βάναυση δράση» και «το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ». Για να δούμε...

Διαβάστε ακόμα: Πολλά τα αρνητικά σχόλια για το τρέιλερ του «Μονομάχου 2»

gladiator 2

Μέχρι στιγμής το μόνο που γνωρίζουμε για το σενάριο της ταινίας, το οποίο έχει γράψει ο Ντέιβιντ Σκάρπα, είναι ότι θα εξελίσσεται χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Ο Σκοτ, πέρα από την σκηνοθεσία, έχει αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον Μάικλ Πρους και τους Νταγκ Γουίκ και Λούσι Φίσερ, ενώ η σχεδιάστρια κοστουμιών Τζάντι Γέιτς και ο σκηνογράφος Αρθουρ Μαξ από την πρώτη ταινία επιστρέφουν και στο σίκουελ. Μαζί με τον Μεσκάλ στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Φρεντ Χέτσινγκερ, Κόνι Νίλσεν, Πέδρο Πασκάλ, Ντένζελ Γουάσινγκτον, Τζόζεφ Κουίν, Μέι Καλάμαγουϊ, Λάιορ Ραζ, Ματ Λούκας, Πίτερ Μέσα και Ντέρεκ Τζάκομπι. Το σίκουελ του «Μονομάχου» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Νοεμβρίου 2024.Μέχρι στιγμής το μόνο που γνωρίζουμε για το σενάριο της ταινίας, το οποίο έχει γράψει ο Ντέιβιντ Σκάρπα, είναι ότι θα εξελίσσεται χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Ο Σκοτ, πέρα από την σκηνοθεσία, έχει αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον Μάικλ Πρους και τους Νταγκ Γουίκ και Λούσι Φίσερ, ενώ η σχεδιάστρια κοστουμιών Τζάντι Γέιτς και ο σκηνογράφος Αρθουρ Μαξ από την πρώτη ταινία επιστρέφουν και στο σίκουελ. Μαζί με τον Μεσκάλ στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Φρεντ Χέτσινγκερ, Κόνι Νίλσεν, Πέδρο Πασκάλ, Ντένζελ Γουάσινγκτον, Τζόζεφ Κουίν, Μέι Καλάμαγουϊ, Λάιορ Ραζ, Ματ Λούκας, Πίτερ Μέσα και Ντέρεκ Τζάκομπι.

Το σίκουελ του «Μονομάχου» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Νοεμβρίου 2024.