Buzz

Πολλά τα αρνητικά σχόλια για το τρέιλερ του «Μονομάχου 2»

στα 10

You are not entertained. Να και κάτι που το στούντιο της Paramount δεν περίμενε να δει με την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ του πολυαναμενόμενου σίκουελ του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Πολλά τα αρνητικά σχόλια για το τρέιλερ του «Μονομάχου 2»

To τρέιλερ του «Μονομάχου 2» του Ρίντλεϊ Σκοτ κυκλοφόρησε την Τρίτη που μας πέρασε και μέσα σε 24 ώρες έχει καταφέρει να γίνει viral με πάνω από 11 εκατομμύρια θεάσεις. Ομως αυτό δεν πάει να πει πως οι φανς είναι ευχαριστημένοι με αυτό που είδαν.

Το τρέιλερ έχει κερδίσει αρκετά αρνητικά σχόλια με 127.000 αρνητικούς ψήφους στο YouTube, έναντι μόλις 99.000 θετικών. Φαίνεται ότι υπάρχει μια ποικιλία λόγων για όλο αυτόν τον αρνητισμό. Κάποιοι δεν είναι ευχαριστημένοι με τις μουσικές επιλογές. «Αυτό το τραγούδι του Jay Z αναφέρει ένα κολοσσαίο», λέει το σχόλιο με 1000 likes. «Ναι, κολλήστε το εκεί μέσα». Αλλο ένα σχόλιο με 20.000 likes αναφέρει «Οι παραγωγοί: Εχουμε τον Ντένζελ, ας ρίξουμε ένα τραγούδι ραπ εκεί για να τονίσουμε τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία», ενώ ένα άλλο με 7.000 likes αναφέρει «έχουμε μόνο έναν μαύρο στην ταινία, αφεντικό. Βάλτε ένα ραπ τραγούδι πάνω από το τρέιλερ!»

Διαβάστε ακόμα: Πόσο έτοιμοι είστε για το «Wickiator»;

gladiator 2

Υπάρχουν επίσης οι φανς του πρωτότυπου που δεν πιστεύουν ότι δικαιολογεί τη συνέχισή του. «Μια ταινία που δεν χρειάστηκε ποτέ συνέχεια», προσθέτει ένας άλλος σχολιαστής, με 5.300 likes.

Μια άλλη ανησυχία είναι ότι το τρέιλερ δείχνει σχεδόν ολόκληρη την ταινία. «Είναι σχεδόν ολόκληρη η ταινία σε 3 λεπτά», αναφέρει ένα άλλο σχόλιο.

Τελικά θα καταφέρει η Paramount να αντιστρέψει όλο αυτόν τον αρνητισμό σε κάτι θετικό; Μάλλον με ένα ακόμα τρέιλερ ίσως κάποια στιγμή, αλλά καλύτερα να περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα για όταν η ταινία κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Νοεμβρίου.