Buzz

Πόσο έτοιμοι είστε για το «Wickiator»;

στα 10

Κάνε στην άκρη Barbenheimer. Ερχεται το... Wickiator.

Πόσο έτοιμοι είστε για το «Wickiator»;

Η ταυτόχρονη κυκλοφορία της «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ και του «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν την ίδια μέρα πέρυσι δημιούργησε το viral κίνημα του Barbeheimer που έσπασε το ίντερνετ. Τώρα φαίνεται πως έρχεται ένα νέο κίνημα καθώς αρκετοί ετοιμάζονται να ξαναδημιουργήσουν έναν άλλο μαραθώνιο δύο ταινιών κάνοντας σχέδια για τις back to back προβολές των «Wicked» και «Gladiator 2».

Διαβάστε ακόμα: Πρώτες φωτογραφίες από τον «Μονομάχο 2»

wicked

Η κινηματογραφική μεταφορά της επιτυχίας του μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ «Wicked» από τη Universal πρόσφατα μεταφέρθηκε για τις 22 Νοεμβρίου, για να μην πέσει πάνω στο «Moana 2», την ίδια μέρα με την κυκλοφορία του «Gladiator 2» του Ρίντλεϊ Σκοτ, και το ίντερνετ δεν άργησε να δει μια χρυσή ευκαιρία για τους δύο. ταινίες που πρέπει να παρακολουθούνται διαδοχικά ως ένα απίθανο double feature.

Το Barbenheimer ήταν συνδετικό των «Barbie» και «Οπενχάιμερ», αλλά το ψευδώνυμο για το τελευταίο κινηματογραφικό διπλό λογαριασμό αποδεικνύεται λίγο πιο δύσκολο για να συμφωνήσουν οι φανς. Εχουν προταθεί τα πάντα, από το «Gladicked» έως το «Glicked», αλλά το «Wickiator» φαίνεται να είναι η κορυφαία επιλογή και αυτή με την οποία πηγαίνει η πλειοψηφία.