Buzz

Πόσα χρώματα χωράνε σ' ένα παραμύθι; Το «Pan» τα έχει όλα

στα 10

Βλέποντας ένα 20λεπτο promo από το «Pan» του Τζο Ράιτ, νιώθεις ότι στη Χώρα του Ποτέ, τα χρώματα κάνουν πάρτι!

Πόσα χρώματα χωράνε σ' ένα παραμύθι; Το «Pan» τα έχει όλα

Το επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Τζο Ράιτ ο οποίος υπόσχεται ότι «αυτή δεν θα είναι η ιστορία της Χώρας του Ποτέ, όπως την ξέρατε. Δεν είναι η ιστορία του Πίτερ Παν όπως σάς τη διάβαζε ο μπαμπάς σας». Κι ακόμη κι αν αυτό ακούγεται σαν κάτι που θα έλεγε κάθε σκηνοθέτης, η παρουσίαση ενός 20λεπτου promo από την ταινία μάς έδειξε ότι αυτός εδώ ο «Παν» πατάει γερά στο παραμύθι του Τζ. Μ. Μπάρι, αλλά ταυτόχρονα πετάει στη σφαίρα της πολύχρωμης φαντασίας: από τα πορφυρά ηλιοβασιλέμματα μέσα στα οποία ίπτανται πειρατικά καράβια, μέχρι τα πυροτεχνήματα εικόνων σ' αυτήν τη λεπτομερέστατη, εκρηκτική Χώρα του Ποτέ που δανείζεται στοιχεία από τον πολιτισμό των Μάγια και τη δημιουργικότητα της Αλίν Μπονετό, της σταθερής, άλλωστε, art director των ταινιών του Ζαν-Πιερ Ζενέ.

Δείτε ακόμη: Ξυπνητούρια! Νέο, ταξιδιάρικο τρέιλερ για το «Pan» του Τζο Ράιτ

pan poster 607

Βασισμένο στο βιβλίο του Τζ. Μ. Μπάρι, το φιλμ του Τζο Ράιτ, που μετά την επιβλητική «Αννα Καρένινα» επιστρέφει με κάτι ακόμη πιο μεγαλεπήβολο αλλά και διασκεδαστικό και τρυφερό, μοιάζει να αποτελεί κάτι σαν πρόλογό του, συστήνοντάς μας από την αρχή τους ήρωές του. Την παράσταση αναμένεται να κλέψει ο Χιου Τζάκμαν ως Μαυρογένης, αλλά γύρω του (ή, μάλλον, απέναντί του), συναντάμε τον νεαρό Λιβάι Μίλερ που υποδύεται τον Πίτερ Παν, τον Γκάρετ Χέντλαντ ως Κάπτεν Χουκ και τη Ρούνι Μάρα ως Τάιγκερ Λίλι, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Αμάντα Σάιφριντ και η Κάρα Ντελεβίν. Το φιλμ θα βγει στις αίθουσες (και σε 3D) τον Οκτώβριο του 2015 - στην Ελλάδα 24 Δεκεμβρίου από την Tanweer. Πάρτε παρακάτω μια ιδέα του χιούμορ, της παραμυθένιας αισιοδοξίας αλλά, κυρίως, της πληθωρικής εικόνας στα character videos του «Pan».

Διαβάστε ακόμη:

The pirate all pirates fear. @thehughjackman is Blackbeard on October 9. #PanMovie #PeterPan #Blackbeard #Adventure #October9 #Film #Hook #Neverland #TigerLily #Movie #JollyRoger #Legend #Fantasy #Fairies #Mermaids #Family #Fun

A video posted by PAN (@panmovie) on