Buzz

O Τζορτζ Κλούνεϊ ξαναγράφει την Ιστορία: τρέιλερ για το «The Monuments Men»

στα 10

Οδεύοντας ολοταχώς προς τα Οσκαρ του 2014, ο Τζορτζ Κλούνεϊ σκηνοθετεί το δικό του «Inglourious Basterds», μια άγνωστη σελίδα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και μια άλλη εκδοχή του τι κάνει έναν ήρωα να μένει στην... Ιστορία.

O Τζορτζ Κλούνεϊ ξαναγράφει την Ιστορία: τρέιλερ για το «The Monuments Men»

Οι σκηνοθετικές ικανότητες του Τζορτζ Κλούνεϊ δεν χρειάζεται πλέον να περάσουν εξετάσεις.

Μετά από τέσσερις ταινίες - όλες με αρετές και τουλάχιστον δύο από αυτές μέχρι και εξαιρετικές (φυσικά μιλάμε για το «Goodnight and Good Luck» και το «Ides of March»), το «The Monuments Men» έρχεται ως η πιο κοενική (για να μην πούμε ταραντινική) ταινία του Τζορτζ Κλούνεϊ και αυτή με το πιο A-List καστ (Ματ Ντέιμον, Κέιτ Μπλάνσετ, Τζον Γκούντμαν, Μπιλ Μάρεϊ, Ζαν Ντιζαρντέν) μέχρι και σήμερα.

Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, ορίζοντας την εκκίνηση μια καμπάνιας που θα κορυφωθεί με την έξοδο της ταινίας τον Δεκέμβριο στην Αμερική (ακριβώς πάνω στην προοσκαρική περίοδο), είναι απολαυστικό, κωμικό και όσο βαρυσήμαντο πρέπει, αφού αναφέρεται στην πραγματική ιστορία μιας ομάδας ιστορικών τέχνης που αναζητούν τα πολύτιμα έργα που «χάθηκαν» στα θησαυροφυλάκια των Ναζί κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, έτσι όπως την κατέγραψε ο Ρόμπερτ Μ. Εντσελ στο best-seller ««The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves, and the Greatest Treasure Hunt in History».

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και νέες φωτογραφίες από την ταινία:


2

2

2

4

4

Περισσότερος Τζορτζ Κλούνεϊ: