Buzz

O Γούντι Αλεν συνεχίζει το κάστινγκ της καινούριας του ταινίας

στα 10

Με το «Blue Jasmine» να μην έχει βγει ακόμη στους κινηματογράφους, ο Γούντι Αλεν βρίσκεται ήδη στην πρετοιμασία της νέας του ταινίας. Και στο ήδη υπάρχον καστ προσθέτει μερικές ακόμη σημαντικές υπογραφές.

O Γούντι Αλεν συνεχίζει το κάστινγκ της καινούριας του ταινίας

Ti γνωρίζουμε για την καινούρια ταινία του Γούντι Αλεν;

Οτι δεν θα γυριστεί στην Ελλάδα, παρά τον πανικό που επικράτησε μερικούς μήνες πριν (διαβάστε περισσότερα εδώ), αλλά στη Νότιο Γαλλία, ότι την παραγωγή υπογράφουν η Λέτι Αρονσον και η Στίβεν Τενενμπάουμ, μόνιμοι συνεργάτες του Γούντι Αλεν και ότι (μέχρι στιγμής) πρωταγωνιστούν η Εμα Στόουν, ο Κόλιν Φερθ.

Τώρα στο καστ της ατιτλοφόρητης ακόμη ταινίας προστίθενται τα ονόματα της Μαρσία Γκέι Χάρντεν και της πρόσφατα τρομερά ενισχυμένης (λόγω της δεύτερη υποψηφιότητας της για Οσκαρ στον «Οδηγό Αισιοδοξίας») Τζάκι Γουίβερ, αλλά και μερικοί βετεράνοι του σινεμά, η Αϊλίν Ατκινς, ο Σάιμον ΜακΜπέρνεϊ, ο Χάμισ Λινκλέιτερ, η Ερικα Λέρσεν (είχε ξανασυνεργαστεί με τον Αλεν στο «Hollywood Ending») και ο Τζέρεμι Σάμος.

Εντωμεταξύ, το «Blue Jasmine» με την Κέιτ Μπλάνσετ και το υπέροχο τρέιλερ του (δείτε το εδώ) ετοιμάζεται για την έξοδό του στην Αμερική στις 26 Ιουλίου.

Χαράς στο κουράγιο του...

Διαβάστε ακόμη: