Buzz

«Blue Jasmine»: πρώτο trailer της νέας ταινίας του Γούντι Αλεν!

στα 10

Το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Γούντι Αλεν μας πιάνει εξαπίνης: ο αγαπημένος μας σκηνοθέτης μοιάζει να έχει στα χέρια του κάτι πολύ πιο ζουμερό, ουσιαστικό και άξιο λόγου από μία ακόμα χαριτωμένη κωμωδία. Και η Κέιτ Μπλάνσετ δείχνει... κα-τα-πλη-κτι-κή!

«Blue Jasmine»: πρώτο trailer της νέας ταινίας του Γούντι Αλεν!

Η νέα ρομαντική κομεντί του Γούντι Αλεν επιστρέφει την μυθοπλασία του σκηνοθέτη στην γενέτειρα πατρίδα Αμερική, και για ελάχιστες στιγμές στην Νέα Υόρκη (γιατί μετά η πλοκή εξελίσσεται στο Σαν Φρανσίσκο).

Το «Blue Jasmine» αφηγείται την ιστορία μιας πλούσιας γυναίκας από τη Νέα Υόρκη, η οποία αφού χάνει όλη της την περιουσία αναγκάζεται να μετακομίσει στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκει κατάλυμα στο σπίτι της αδερφής της. Εκεί θα συναντήσει έναν άντρα ο οποίος θα μπορούσε να τη βοηθήσει να ανακτήσει το lifestyle της, αλλά πρώτα θα πρέπει να ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα καθώς και να αποδεχτεί το Σαν Φρανσίσκο ως το νέο της σπίτι.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν ο Αλεκ Μπόλντγουιν, η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Μπόμπι Καναβάλε, ο Λούις Σι Κέι, ο Αντριου Ντάις Κλέι, η Σάλι Χόκινς, ο Πίτερ Σάρσγκααρντ και ο Μάικλ Στούμπαργκ, κι ενώ όλοι περιμέναμε κάτι της τάξεως του «Στη Ρώμη με Αγάπη» κι ελπίζαμε για κάτι στο επίπεδο του «Μεσάνυχτα στο Παρίσι», ο Αλεν φαίνεται ότι τραβάει άσσο από το μανίκι του!

Δείτε το trailer και περιμένουμε τη γνώμη σας! Είναι ιδέα μας ή πρόκειται για περισσότερο δουλεμένη δραμεντί με χαρακτήρες, μεδούλι και μία συγκλονιστική Κέιτ Μπλάνσετ, με ολίγον από «Λεωφορείον Ο Πόθος»;

Περισσότερος Γούντι Αλεν: