Buzz

O Γούντι Αλεν είναι...ντούρασελ!

στα 10

Οι φήμες τον θέλουν στην Ελλάδα, η καινούρια του ταινία έκανε μόλις την πρεμιέρα της στην Ιταλία και ενώ πρωταγωνιστεί στην καινούρια ταινία του Τζον Τορτούρο και ετοιμάζει τη θεατρική μεταφορά του «Bullets Over Broadway», ο Γούντι Αλεν βρίσκει χρόνο να κάνει κάστινγκ για τη νέα του ταινία...

O Γούντι Αλεν είναι...ντούρασελ!

Οπως είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό η 44η ταινία του Γούντι Αλεν ως σκηνοθέτη θα γυριστεί στην Αμερική και ειδικότερα στο Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας έτσι το τέλος της «ευρωπαϊκής περιοδείας» του και την επιστροφή του στα πάτρια μετά από το «Whatever Works» του 2009.

Στην ατιτλοφόρητη ακόμη ταινία θα πρωταγωνιστούν η Κέιτ Μπλάνσετ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ, τουλάχιστον σύμφωνα με τις επιθυμίες του Αλεν. Μια ακόμη όμως προσθήκη έρχεται τώρα για να κάνει και αυτό το καστ μια «λιχουδιά», αφού για την ταινία υπογράφει η Σάλι Χόκινς (ποιος μπορεί να την ξεχάσει στο «Happy-Go-Lucky» του Μάικ Λι;), η οποία είχε ξανασυνεργαστεί με τον Αλεν σε ένα μικρό ρόλο στο «Cassandra's Dream»

Σύμφωνα με το Variety η Χόκινς θα υποδύεται «μια νευρωτική που έχει πλάκα» σε αντίθεση με την Μπλάνσετ που θα υποδύεται μια γυναίκα που τα έχει όλα «σε τάξη».

Κι όλα αυτά, ενώ ο Γούντι Αλεν βρίσκεται - σύμφωνα με φήμες - στην Ελλάδα, ψάχνοντας τοποθεσίες στις Σποράδες (προφανώς για μια επόμενη ταινία του!), έχοντας ξεχάσει τις εποχές που οι ελληνικές αρχές του είχαν αρνηθεί τη χρήση ενός αρχαίου θεάτρου για το «Mighty Aphrodite» που τελικά γύρισε στην Ιταλία!

Αυτό, όμως, δεν είναι η μοναδική του ασχολία αυτόν τον καιρό, αφού συνεχίζει την προώθηση του «To Rome With Love», πρωταγωνιστεί στο «Fading Gigolo» του Τζον Τορτούρο και ετοιμάζει την πολυαναμενόμενη μεταφορά του «Σφαίρες Πάνω από το Μπρόντγουεϊ» στο...Μπρόντγουεϊ.

Μέχρι να μάθουμε ακόμη περισσότερα για τον πιο παραγωγικό σκηνοθέτη (όλων των εποχών) διαβάστε περισσότερα για το «Τo Rome With Love» που απογοήτευσε τους Ιταλούς, αλλά αυτό δεν μας κάνει να πτοούμαστε...