Buzz

Τέρμα η ευρωπαϊκή περιοδεία για τον Γούντι Αλεν!

στα 10

Αφού επισκέφτηκε τη Μ. Βρετανία, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία, ο Γούντι Αλεν επιστρέφει στην Αμερική για την επόμενη ταινία του. Μόνο που αυτή τη φορά την τιμητική της δεν θα έχει η Νέα Υόρκη, αλλά το Σαν Φρανσίσκο...

Τέρμα η ευρωπαϊκή περιοδεία για τον Γούντι Αλεν!

Αφού συζητήθηκε έντονα η πιθανότητα η επόμενη στάση στην ευρωπαϊκή περιοδεία του Γούντι Αλεν να ή το Μόναχο ή η Κοπεγχάγη, ο Γούντι Αλεν κάνει την έκπληξη και επιστρέφει στην Αμερική.

Στην Ιταλία, όπου βρέθηκε για την πρεμιέρα του «To Rome With Love», αποκάλυψε πως η επόμενη ταινία του (ναι αυτή για την οποία θέλει την Κέιτ Μπλάνσετ και τον Μπράντλεϊ Κούπερ) θα γυριστεί στην Αμερική.

Αυτό σημαίνει πως η 44η ταινία του (ως σκηνοθέτης) θα είναι και η πρώτη μετά το «Whatever Works» του 2009 που θα γυριστεί στην Αμερική. Οχι όμως και στη Νέα Υόρκη, όπως όλοι θα περίμεναν, αφού η νέα «πόλη» του Αλεν είναι το Σαν Φρανσίσκο, αν και όπως δήλωσε ο ίδιος θα υπάρχουν και μερικά γυρίσματα στο Μανχάταν.

Φυσικά τίποτα δεν είναι ακόμη γνωστό για την υπόθεση ή τον τίτλο της ταινίας, καθώς και για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της, αφού ο Γούντι Αλεν εκτός από την προώθηση του «To Rome With Love», θα πρωταγωνιστήσει στο «Fading Gigolo» του Τζον Τορτούρο και ετοιμάζει την πολυαναμενόμενη μεταφορά του «Σφαίρες Πάνω από το Μπρόντγουεϊ» στο...Μπρόντγουεϊ.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα, διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «To Rome With Love» που αναμένεται στις αίθουσες τον Ιούνιο.