Industry

Με Κέιτ Μπλάνσετ και Μπράντλεϊ Κούπερ ο νέος Γούντι Αλεν!

στα 10

Και όταν λέμε νέος, δεν εννοούμε το «To Rome With Love» που είναι ήδη έτοιμο, αλλά εκείνη την άλλη ταινία που ο Γούντι Αλεν σκέφτεται να γυρίσει στην Κοπεγχάγη ή στο Μόναχο ή... Βάλε Κέιτ Μπλάνσετ Γούντι και εμείς μαζί σου!

Με Κέιτ Μπλάνσετ και Μπράντλεϊ Κούπερ ο νέος Γούντι Αλεν!
Η Κέιτ Μπλάνσετ σβήνει ήδη από τη λίστα των σκηνοθετών που έχει συνεργαστεί τον Γούντι Αλεν!

Η υπερπαραγωγικότητα είναι ένα πράγμα. Και ο Γούντι Αλεν κάτι άλλο.

Εχοντας έτοιμο το «To Rome With Love», την ταινία που γύρισε στη Ρώμη με τον Ρομπέρτο Μπενίνι, την Πενέλοπε Κρουζ, την Τζούντι Ντέιβις, τον Τζέσε Αϊζενμπεργκ, την Ελεν Πέιτζ, την Ορνέλα Μούτι, τον Αλεκ Μπάλντουιν και τον εαυτό του, ο Γουντι Αλεν ετοιμάζει ήδη την επόμενη ταινία του που για την ώρα δεν έχει τίτλο.

Και αυτή τη φορά θέλει για πρωταγωνιστές την Κέιτ Μπλάνσετ και τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Τίποτα δεν είναι ακόμη γνωστό για την υπόθεση ή για την πόλη στην οποία θα γυρίσει τη νέα του ταινία ο αεικίνητος 76χρονος νεοϋορκέζος (η Κοπεγχάγη παραμένει ως πιθανότητα, αλλά τώρα στο τραπέζι έχει πέσει και το Μόναχο). Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή θα είναι η 44η ταινία του μέσα σε 46 χρόνια και πως σύντομα ο Γούντι Αλεν θα μπει στο βραβείο Γκίνες ως ο σκηνοθέτης που «συνεχίζει ακόμη κι όταν όλοι οι άλλο σταματούν».

Εκτός από τη νέα του ταινία, ο Γούντι Αλεν πρωταγωνιστεί επίσης στο «Fading Gigolo» του Τζον Τορτούρο και ετοιμάζει την πολυαναμενόμενη μεταφορά του «Σφαίρες Πάνω από το Μπρόντγουεϊ» στο...Μπρόντγουεϊ.

Φυσικό να θέλουμε (περισσότερο και από το να βλέπουμε πλέον τις ταινίες του) να μάθουμε το μυστικό του!

Διαβάστε περισσότερα για το «To Rome With Love», δείτε τις πρώτες σκηνές από την ταινία, διαβάστε για την «παγκόσμια περιοδεία» του Γούντι Αλεν και δείτε στο gallery την ιταλική αφίσα του «To Rome With Love».