Buzz

«To Rome with Love». Νέος τίτλος και πρώτες φωτό από τον νέο Γούντι Αλεν

στα 10

Ελπίζουμε ότι ο τρίτος τίτλος, θα είναι και ο τυχερός για την νέα ταινία του Γούντι Αλεν που λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της (εκτός απροόπτου στις Κάννες), μας αποκαλύπτει μερικές από τις εικόνες της.

«To Rome with Love». Νέος τίτλος και πρώτες φωτό από τον νέο Γούντι Αλεν
Η Πενέλοπι Κρουζ κι Αλεσάντρο Τίμπερι ανακαλύπτουν τη Ρώμη

Αρχικά λεγόταν «Bob Decameron», στη συνέχεια έγινε «Nero Fiddled», αλλά εν τω μεταξύ μεσολάβησε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην ιστορία του Γούντι Αλλεν, το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι», το οποίο όπως και το «Βίκι Κριστίνα Μπαρτσελόνα», είχε στον τίτλο το όνομα της πόλης στην οποία διαδραματιζόταν.

Η απόφαση να έρθει η «αιώνια πόλη» στον τίτλο που πλέον είναι «To Rome with Love» μπορεί να μην μοιάζει απόλυτα εμπνευσμένη, είναι όμως λογική. Οι παραγωγοί βεβαίως δήλωσαν ότι η νέα αλλαγή έχει να κάνει με το ότι ελάχιστοι αντιλαμβάνονταν τι ακριβώς σήμαινε το «Nero Fiddled», αλλά η αλήθεια είναι πως ο νέος τίτλος μοιάζει πολύ πιο φιλικός προς την τουριστική διάθεση του θεατή.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου η ταινία ακολουθεί μια σειρά από χαρακτήρες στην Ιταλία, κάποιοι από τους οποίους είναι αμερικάνοι και κάποιοι Ιταλοί, κάποιοι είναι επισκέπτες και κάποιοι μόνιμοι κάτοικοι. Ολοι ζουν μια μικρή η μεγαλύτερη περιπέτεια με φόντο τη Ρώμη, ρομαντική ή μή κι όλοι αλλάζουν λίγο στην διάρκεια του φιλμ.

Εκτός από τον ίδιο τον Γούντι που επιστρέφει σαν ηθοποιός σε αυτή την ταινία πρωταγωνιστούν ακόμη οι Αλεκ Μπάλντουιν, Ρομπέρτο Μπενίνι, Πενέλοπι Κρουζ, Τζούντι Ντέιβις, Τζέσε Αιζενμπεργκ, Γκρέτα Γκέργουικ, Ελεν Πέιτζ, Ρικάρντο Σκαρμάτσιο, Ορνέλα Μούτι, Αντόνιο Αλμπανέζε, Φλάβιο Παρέντι.

Δείτε στο gallery τις πρώτες φωτογραφίες από το φιλμ.