Buzz

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη για τον Γούντι Αλεν

στα 10

Με το «Midnight in Paris» να γίνεται ήδη η πιο επιτυχημένη ταινία του Γούντι Αλεν τα τελευταία χρόνια, ο 76χρονος σκηνοθέτης ανακοίνωσε το καστ της καινούριας του ταινίας που ξεκινάει γυρίσματα στις 11 Ιουλίου στη Ρώμη.

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη για τον Γούντι Αλεν

Ο τίτλος της ταινίας είναι «The Bop Decameron» και με αλφαβητική σειρά πρωταγωνιστούν οι Γούντι Αλεν, Αλεκ Μπόλντγουιν, Ρομπέρτο Μπενίνι, Πενέλοπε Κρουζ, Τζούντι Ντέιβις, Τζέσε Αϊζενμπεργκ, Γκρέτα Γκέργουικ και Ελεν Πέιτζ. Συμπρωταγωνιστές είναι οι Αντόνιο Αλμπανέζε, ο Φάμπιο Αρμιλάτα, η Αλεσάντρα Μαστρονάρντι, ο Φλάβιο Παρέντι, η Αλισον Πιλ, ο Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, ο Αλεσάντρο Τίμπερι και η Ορνέλα Μούτι.

Το φιλμ σηματοδοτεί την επιστροφή του Γούντι Αλεν μπροστά από την κάμερα μετά από το «Scoop» του 2006, αλλά και την επιστροφή του στην Ιταλία μετά το «Ολοι Λένε Σ'Αγαπώ» που ένα κομμάτι του διαδραματιζόταν στη Βενετία.

To μόνο που είναι γνωστό μέχρι στιγμής για την υπόθεση του «The Bop Decameron» είναι ότι θα αποτελείται από τέσσερις ιστορίες, εκ των οποίων η μία θα αφορά τον Γούντι Αλεν και την γυναίκα του που ταξιδεύουν στη Ρώμη για να συναντήσουν τον μελλοντικό γαμπρό της κόρης τους.