Buzz

Και ο Κόλιν Φερθ στον καινούριο Γούντι Αλεν!

στα 10

Ενώ το καστ της νέας ταινίας του Γούντι Αλεν μεγαλώνει, σιγή ιχθύος τηρείται γύρω από οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για την ταινία, συμπεριλαμβανομένης και της τοποθεσίας γυρισμάτων που για τους Ελληνες είναι η Ελλάδα αλλά για τον υπόλοιπο κόσμο είναι η Νότια Γαλλία.

Και ο Κόλιν Φερθ στον καινούριο Γούντι Αλεν!

Οποιος βρεθεί να επιβεβαιώσει επίσημα πως ο Γούντι Αλεν θα γυρίσει την επόμενη ταινία στην Ελλάδα, θα είναι τουλάχιστον για μια ημέρα ο πιο διάσημος άνθρωπος στη χώρα.

Για την ώρα, οι φήμες οργιάζουν, ανααστάτωση επικρατεί στον κινηματογραφικό χώρο, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να τις στηρίζει εκτός από το γεγονός πως δεν είναι καθόλου απίθανο ο Αλεν να έχει σκεφτεί την Ελλάδα ως μέρος γυρισμάτων της νέας του ταινίας, όσο, ωστόσο, και οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου.

Αντίθετα, στο εξωτερικό η φήμη που επικρατεί είναι πως ο Γουντι Αλεν έχει επιλέξει τη Νότιο Γαλλία για το φιλμ που θα ακολουθήσει στη σειρά το «Blue Jasmine» (το οποίο βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες σε λίγους μήνες) και επιβεβαιωμένα μέχρι στιγμής είναι μόνο τα ονόματα της Εμα Στόουν και προσφάτως του Κόλιν Φερθ.

Για τον τελευταίο, η χρονιά είναι ήδη γεμάτη, αφού αναμένονται τα «Devil's Knot» του Ατόμ Εγκογιάν και το «Τhe Railway Man» του Τζόναθαν Τεπλίτζκι, ενώ μόλις χθες ανακοινώθηκε πως ο Φερθ θα είναι και ο πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής διασκευής του κόμικ «The Secret Service» που θα σκηνοθετήσει ο Μάθιου Βον του «Kick - Ass». Οσο για το τρίτο μέρος του «Βridget Jones' Diary», σύμφωνα με τον ίδιο τον Φερθ, μοιάζει αρκετά μακρινό, τόσο σχεδόν που μπορεί και να το γλιτώσουμε.

Διαβάστε ακόμη: