Buzz

O Τζέιμς Μποντ συναντά το «Ωραία μου Κυρία» στο νέο κόμικ των Μαρκ Μίλαρ και Ντέιβ Γκίμπονς!

στα 10

Ο δημιουργός του «Kick-Ass», Μαρκ Μίλαρ και ο συν-δημιουργός του «Watchmen», Ντέιβ Γκίμπονς ενώνουν δυνάμεις για ένα καινούριο κόμικ που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που βλέπαμε μέχρι σήμερα τους κατασκόπους!

O Τζέιμς Μποντ συναντά το «Ωραία μου Κυρία» στο νέο κόμικ των Μαρκ Μίλαρ και Ντέιβ Γκίμπονς!

«Ο Τζέιμς Μποντ συναντά το "Ωραία μου Κυρία"». Ετσι περιγράφει ο Μάρκ Μίλαρ της Marvel το «The Secret Service», το καινούριο κόμικ που υπογράφει μαζί με τον Ντέιβ Γκίμπονς, υπεύθυνο για τα σχέδια και συνεργάτη του Αλαν Μουρ στο θρυλικό «Watchmen».

Το «The Secret Service» ενώνει δύο διαφορετικές τάξεις της Μ.Βρετανίας και αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού Λονδρέζου διαδηλωτή, ο οποίος καταλήγει να εκπαιδεύεται από τον θείο του προκειμένου να γίνει ένα υπερ-κατάσκοπος τύπου Τζέιμς Μποντ. Η ιδέα ξεκίνησε όταν ο Μάθιου Βον (που σκηνοθέτησε το «Kick - Ass» του Μίλαρ, συνειδητοποίησε πως δεν έχει υπάρξει ακόμη ένα κόμικ που να ασχολείται με τη «γέννηση» ενός κατασκόπου.

Οπως σε κάθε βιβλίο και ταινία του Τζέιμς Μποντ, το «The Secret Service» ξεκινάει με μια σκηνή δράσης (μπορείτε να τη δείτε όλη παρακάτω στο gallery) η οποία, σε ένα θριάμβο της ποπ κουλτούρας, εμπλέκει την απαγωγή του Μαρκ Χάμιλ του ηθοποιού που υποδύθηκε τον Λουκ Σκαϊγκουόκερ στον «Πόλεμο των Αστρων» από μια ομάδα διεθνών κατασκόπων. Για τις ανάγκες του cameo, ο Μίλαρ ζήτησε από τον ίδιο τον Χάμιλ να «πρωταγωνιστήσει» στην αρχική σεκάνς του κόμικ και αυτός - αποδεικνύοντας πως είναι πιο fanboy απ' ότι μπορούσε κανείς να φανταστεί - δέχθηκε, ενώ και σε μια κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ που ήδη ετοιμάζεται ο σκοπός είναι να παίξει ο Χάμιλ τον εαυτό του.