Buzz

Ο Εντι Μέρφι παίρνει το όπλο του: «Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφει!

στα 10

H Paramount κι ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ αναλαμβάνουν την παραγωγή του «Beverly Hills Cop 4». Ο Εντι Μέρφι θα πρωταγωνιστεί και στην σκηνοθετική καρέκλα θα καθήσει ο Μπρετ Ράτνερ.

Ο Εντι Μέρφι παίρνει το όπλο του: «Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφει!

Το 1984 η κωμωδία συνδέθηκε με το γέλιο του «Αξελ Φόλι». Ο «Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς» με πρωταγωνιστή τον Εντι Μέρφι εξελίχθηκε σε μία από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά τριλογίες, και η φήμη του Μέρφι εκτοξεύθηκε στο απόλυτο stardom. Από τότε έχουν περάσει 30 χρόνια, το action-comedy είναι πλέον επίσημη κινηματογραφικό είδος και το άστρο του Εντι Μέρφι έχει σίγουρα θαμπώσει. Δε βοήθησε και το γεγονός ότι αποχώρησε από τη θέση του οικοδεσπότη των Οσκαρς, ένα χρόνο πριν.

Ολους εξυπηρετεί ένα δυναμικό revival λοιπόν. Και ποιος γνωρίζει καλύτερα πώς να ξανανακατέψει τη χολιγουντιανή τράπουλα από τον μάγο των μπλοκμπαστεριών, Τζέρι Μπρουκχάιμερ. Ηγέτης του production team της Paramount, ο Μπρουκχάιμερ πατάει το restart του πρότζεκτ «Beverly Hills Cop 4» που φαινόταν ότι είχε παγώσει για πάντα.

1Aυτό το γέλιο...

Βέβαια υπάρχει μία νέα τροπή στα πράγματα: η νέα ταινία θα είναι remake, όχι sequel, ή αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τον όρο του Μπρουκχάιμερ, «reboot». Ο Εντι Μέρφι θα επιστρέψει (αλλά αν είναι να γυριστεί η ταινία ως «ξαναδιάβασμα» δεν είναι λίγο μεγάλος για το ρόλο του Αξελ; Μήπως το όνομά του χρησιμοποιείται ως καροτάκι, ενώ στην ουσία θα κάνει κάποιο πέρασμα;) και σκηνοθέτης αναλαμβάνει ο πιστός του συνεργάτης και η αιτία της παραίτησης από τα Οσκαρ, Μπρετ Ράτνερ.

2Εγώ κι εσύ μαζί: Μέρφι και Ράτνερ στα γυρίσματα του Tower Heist

Οι Ράτνερ και Μέρφι είχαν την ιδέα για την επαναφορά του «Μπάτσου του Μπέβερλι Χιλς» από τότε που συνεργάστηκαν με επιτυχία στο «Πώς να Κλέψετε Εναν Ουρανοξύστη» («Tower Heist»). Από τότε όμως πολλά άλλαξαν: ο Μπρουκχάιμερ δεν κατάφερε να πείσει την Disney, ο Μπρουκχάιμερ έφυγε από την Disney, ο Μπρουκχάιμερ πήγε στην Paramount και έφερε το πρότζεκτ μαζί του ως μέρος της συμφωνίας του με το στούντιο.

3

Και δεν σταμάτησε εκεί: το sequel του «Top Gun» είναι μέρος της ίδιας συμφωνίας, επίσης. Ετοιμαστείτε για revival των 80ς!