Buzz

Take our breath away: sequel του Top Gun από τους σεναριογράφους των X Men

στα 10

Οι σεναριογράφοι του «X Men: Η Πρώτη Γενιά», Ασλεϊ Μίλερ και Ζακ Στεντζ ανέλαβαν να γράψουν το σενάριο του «Top Gun 2», σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του Variety.

Take our breath away: sequel του Top Gun από τους σεναριογράφους των X Men
Has he lost that lovin' feeling?

Μόνο που αυτό σημαίνει ότι ο Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, ο οποίος έχει γράψει ήδη από το 2010 το σενάριο της συνέχειας των περιπετειών των Μάβερικ και Iceman, αποχώρησε; Οι Μίλερ και Στεντζ ξαναγράφουν το δικό του ή ξεκινούν από την αρχή; Κι ο Τόνι Σκοτ, o σκηνοθέτης του πρώτου, που είχε δηλώσει σύμφωνος να σκηνοθετήσει την εκδοχή του ΜακΚουάρι παραμένει, ή έφυγε κι αυτός; («Δε θα είναι σίκουελ. Θα ξαναδούμε με άλλη ματιά την ιστορία του Μάβερικ» είχε πει πριν από δύο χρόνια ο Σκοτ «Γιατί τώρα ο κόσμος μας είναι πολύ διαφορετικός. Κάτι τύποι κάθονται στην Νεβάδα και πατάνε κουμπιά...»

Καμία άλλη πληροφορία δεν έχει διασταυρωθεί. Και παρόλο που τα περισσότερα sites δηλώνουν το όνομα του Τομ Κρουζ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο ίδιος ο ηθοποιός δεν έχει ακόμα δεσμευτεί επίσημα ότι θα το κάνει. Το ένστικτό μας λέει ότι με τον Τζέρι Μπρουκχάιμερ να σπρώχνει το project και όλη την Paramount να στηρίζει, ο Κρουζ δε θα αρνηθεί. Απλά πιέζει για να δει το καλύτερο υλικό πριν κατεβάσει από το πατάρι το δερμάτινο του Μάβερικ και γυαλίσει τα aviator ray ban του.