Buzz

Τζούλια Ρόμπερτς - Τζένιφερ Ανιστον: το νέο πρωταγωνιστικό δίδυμο

στα 10

Οι Τζούλια Ρόμπερτς και Τζένιφερ Ανιστον ηγούνται ενός καστ που υπόσχεται λάμψη μεγατόνων στην επόμενη ταινία του Γκάρι Μάρσαλ.

Τζούλια Ρόμπερτς - Τζένιφερ Ανιστον: το νέο πρωταγωνιστικό δίδυμο

Παρόλο που δεν έχει υπογραφεί καμία ακόμα επίσημη συμφωνία, το αμερικανικό box office μπορεί να γιορτάσει πρόωρα την 4η Ιουλίου με πυροτεχνήματα: ο Γκάρι Μάρσαλ, ο γνωστός σκηνοθέτης κομεντί επιτυχίων («Pretty Woman», «Raising Helen», «Valentine's Day», «New Year's Eve») ετοιμάζει την επόμενη ταινία του «Mother's Day» με ένα καστ που υπόσχεται να φέρει μαζικό κοινό στις αίθουσες.

Γιατί ποιος δε θέλει να δει την «Pretty Woman» και την Ρέιτσελ μαζί σε ταινία. Σύμφωνα με τις ανεπίσημες ακόμα πληροφορίες, το καστ θα συμπεριλαμβάνει την Τζούλια Ρόμπερτς και την Τζένιφερ Ανιστον, ενώ ακόμα συζητούν τη συμμετοχή τους οι Κέιτ Χάντσον και Τζέισον Σουντέκις.

Θυμηθείτε επίσης: «Pretty Woman» Reunion - 25 χρόνια μετάJulia Roberts ageism4

Το «Mother's Day» (πιθανότατα ακολουθώντας τη συνταγή των «Valentine's Day» και «New Year's Eve») θα ακολουθεί τις σπονδυλωτές ιστορίες μίας σειράς μαμάδων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που οδηγεί στη Γιορτή της Μητέρας.

Το σενάριο έχουν γράψει δύο γυναίκες, η Αννα Κοσόφ-Ρομάνο και η Λίλι Χόλαντερ, ενώ την παραγωγή ανέλαβαν το στούντιο της New Line και οι Γουέιν Ράις (των Gulfstream Pictures) και Κέβιν Φρέικς (των PalmStar Media).

Διαβάστε επίσης: Η Τζένιφερ Ανιστον βγάζει τα ρούχα της, αλλά βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Jennifer Aniston topless Allure NEW 607

Το στούντιο πιέζει για άμεσες υπογραφές και γυρίσματα που θα ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες (οι φήμες θέλουν να είναι όλοι έτοιμοι για γύρισμα τον Αύγουστο). Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι η ευκαιρία να δούμε μία καλογραμμένη κομεντί, με ρόλους που θα δικαιολογούν τα μεγάλα ονόματα, δεν υφίσταται. Μάλλον θα πρόκειται για τη συνταγή των δεκάδων cameos που έχουν και οι προηγούμενες «Day» ταινίες του Μάρσαλ.

Διαβάστε περισσότερα: