Buzz

To «Morbius» της Sony αναβάλλεται ξανά, μπροστά στην επέλαση της Ομικρον

στα 10

Αλλαγή σχεδίων για πολλοστή φορά για την ταινία του Ντάνιελ Εσπινόζα, αυτή την φορά για τον Απρίλιο του 2022.

To «Morbius» της Sony αναβάλλεται ξανά, μπροστά στην επέλαση της Ομικρον

Τελικά θα χρειαστούμε να περιμένουμε ξανά λίγους μήνες ακόμα μέχρι να δούμε την ταινία «Morbius» στις κινηματογραφικές αίθουσες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony η ταινία μετατίθεται για την 1η Απριλίου, από τις 28 Ιανουαρίου που ήταν προγραμματισμένη να βγει, λόγω της έξαρσης της παραλλαγής Ομικρον σε όλον τον πλανήτη.

Δεν είναι η πρώτη (ούτε η δεύτερη ή η τρίτη) φορά που η ταινία αλλάζει ημερομηνία. Αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου 2020, αλλά λόγω πανδημίας άλλαξαν τα σχέδια. Ετσι πήγε για τις 31 Ιουλίου 2020 και από συνέχισε για τις 19 Μαρτίου 2021, 8 Οκτωβρίου 2021, 21 Ιανουαρίου 2022 και 28 Ιανουαρίου 2022.

Διαβάστε ακόμα: Το «Spider-Man: No Way Home» θα είχε ακόμα περισσότερους χαρακτήρες

morbius main

O χαρακτήρας του Morbius έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο τεύχος 101 του The Amazing Spider-Man το 1971 και στην πορεία συναντήθηκε (και πάλεψε) κάμποσες φορές με τον Ανθρωπο Αράχνη, σε μια διαδρομή που ήταν βουτηγμένη στο σκοτάδι αλλά και στις ενοχές για την μοίρα του που τον καταδίκασε να ζει πίνοντας το αίμα αθώων. Στο φιλμ του Ντάνιελ Εσπινόζα ο Μάικλ Μόρμπιους είναι ένας ιδιοφυής επιστήμονας, ο οποίος έχοντας ξεπεράσει μια δύσκολη παιδική ηλικία, παλεύει ακόμη με μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί να τον σκοτώσει. Προκειμένου να επιβιώσει δεν θα διστάσει να δοκιμάσει τις πιο ανορθόδοξες και παράνομες μεθόδους θεραπείας, μεταμορφώνοντας τον εαυτό του σε βαμπίρ στην πορεία.

Ας ελπίσουμε πως αυτή η αλλαγή στην ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας θα είναι και η τελευταία.

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι ξένες ταινίες που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2022