Οταν μπορούσες να βρεις στον τηλεφωνικό κατάλογο τον Σπάικ Λι και να τον πάρεις (και να απαντήσει)

BUZZ 25 APR 2019  /  Πόλυ Λυκούργου

Η Μόλι Σάνον διηγείται πώς, όταν ήταν φοιτήτρια υποκριτικής στο NYU, άνοιξε τον τηλεφωνικό κατάλογο βρήκε το τηλέφωνο και πήρε τον Σπάικ Λι για να τον συγχαρεί για το «She's Got to Have It».

Aγαπημένα 80ς. Οταν όλα ήταν πιο απλά. Οταν το τηλέφωνο του Σπάικ Λι ήταν στον κατάλογο του Μπρούκλιν και μία νεαρή φοιτήτρια υποκριτικής μπορούσε να το βρει και να τον πάρει για να τον συγχαρεί, να δηλώσει θαυμάστρια, να ζητήσει συμβουλές. Κι εκείνος να το σηκώσει, να την ευχαριστήσει, να μείνει στη γραμμή και στη συζήτηση 20 ολόκληρα λεπτά.

Οχι, η Μόλι Σάνον (διάσημη απόφοιτος του SNL, αλλά και πρωταγωνίστρια που ξεφεύγει από τον όρο «κομεντιέν» πια) για άλλο λόγο βρέθηκε καλεσμένη του Στίβεν Κολμπέρ (για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Εμιλι Ντίκινσον στο «Wild Nights With Emily» που παίχτηκε και στο Outview φέτος), αλλά αυτή η χαριτωμένη ιστορία είναι απίστευτα απολαυστική.

Είναι η πρώτη φορά που εκείνη την διηγείται και, όπως ομολογεί, δεν έχει τύχει ποτέ ούτε να συναντήσει ούτε να τη μοιραστεί με τον ίδιο τον Σπάικ Λι.

Πατήστε το play:


Δείτε περισσότερα:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.