Buzz

Η Ελεν Μίρεν έκανε τον Στίβεν Κολμπέρ να κλάψει

στα 10

H Dame Ελεν Μίρεν αιφνιδίασε τον Στίβεν Κολμπέρ απαγγέλλοντάς του το ποίημα που ο ίδιος ομολόγησε ότι ποτέ δεν μπορεί να διαβάσει χωρίς να συγκινηθεί. Δείτε το βίντεο.

Η Ελεν Μίρεν έκανε τον Στίβεν Κολμπέρ να κλάψει

Ενα χρόνο πριν τον είχε κάνει να κοκκινήσει, φιλώντας τον αιφνιδιαστικά στο στόμα. Φέτος, τον έκανε να βουρκώσει απαγγέλοντάς του το αγαπημένο του ποίημα. Ο Στίβεν Κολμπέρ έχει δηλώσει ότι η Ελεν Μίρεν είναι μεγάλη του αδυναμία κι εκείνη, από ό,τι φαίνεται, είναι αποφασισμένη να έρχεται στις εκπομπές του με δώρα.

Καλεσμένη για να προμοτάρει την νέα της ταινία «The Leisure Seeker», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Ντόναλντ Σάδερλαντ, η 73χρονη οσκαρική ηθοποιός συγκίνησε τον Στίβεν Κολμπέρ με αναπάντεχο τρόπο.

Δείτε κι αυτό: Η Ελεν Μίρεν σε rap battle με τον Τζέιμς Κόρντεν είναι το βίντεο που θέλεις να δεις σήμερα

Η όλη συζήτηση ξεκίνησε από την ίδια: ομολόγησε ότι οι γάμοι και οι παρελάσεις την κάνουν να κλαίει για ανεξήγητους λόγους και ρώτησε με τη σειρά της τον αμερικανό παρουσιαστή τι κάνει και τον ίδιο να συγκινηθεί. Κι εκείνος της είπε: ποιήματα όπως το «Οδυσσέας» (Ulysses, 1833) του Αλφρεντ Τένισον.

helen mirren stephen colbert 607 1

helen mirren stephen colbert 607 2

Θυμηθείτε κι αυτό: Blast from the past: Δείτε την Ελεν Μίρεν να απαντά σε σεξιστική συνέντευξη (1975)

Οταν επέστρεψαν από το διαφημιστικό διάλειμμα, η Μίρεν απήγγειλε το ποίημα στον Κολμπέρ, ο οποίος πράγματι φάνηκε συγκινημένος. «Τα κατάφερες» της είπε βουρκωμένος στο τέλος. «Κι εμένα με έκανε να κλάψω» πρόσθεσε η Μίρεν.

Βρείτε λίγο χρόνο να δείτε τα δύο βίντεο (το πρώτο είναι η συζήτησή τους και το δεύτερο η απαγγελία). Θα σας αναπτερώσουν το ηθικό. Υπάρχουν αξιόλογοι κι ευφυείς άνθρωποι εκεί έξω, στη σαχλαμάρα της showbiz. Κι, όταν συναντιούνται, είναι να τους χαζεύεις...



Διαβάστε και δείτε περισσότερα: