Buzz

Ο Μάικλ Φασμπέντερ δεν ανοιγόκλεισε ούτε μια φορά τα μάτια του στο «The Killer»

στα 10

Αυτό κι αν θα πει δέσμευση στον ρόλο σου…

Ο Μάικλ Φασμπέντερ δεν ανοιγόκλεισε ούτε μια φορά τα μάτια του στο «The Killer»

Οταν ένας ηθοποιός παίζει κάποιον ρόλο αναμένεται πως είναι διατεθειμένος να δώσει το 100% του σε αυτόν. Αλλά φαίνεται πως για τον Μάικλ Φασμπέντερ αυτό δεν είναι αρκετό. Και έτσι στη νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ «The Killer», ο Φασμπέντερ αποφάσισε να δώσει το 110% του για τον ρόλο του ομότιτλου εκτελεστή.

Μιλώντας στο περιοδικό Empire, ο διευθυντής φωτογραφίας της ταινίας Ερικ Μέσερσμιντ, ο οποίος έχει ξανασυνεργαστεί με τον Φίντσερ στο «Mindhunter» και «Mank» (όπου κέρδισε και το Οσκαρ Φωτογραφίας), αποκάλυψε πως ο Φασμπέντερ δεν ανοιγόκλεισε τα μάτια του ότι μια στιγμή όταν τον κοιτούσε η κάμερα.

Αυτό κι αν θα πει δέσμευση στον ρόλο σου…

Ο Μέσερμιντ ξεκίνησε μιλώντας για την συνεργασία του με τον Φίντσερ λέγοντας πως «πιστεύω ότι πρέπει να είσαι τρομερά δυνατός για να είσαι καλός σε αυτό – πρέπει να είσαι εντελώς ασυμβίβαστος, στο απόλυτο όριο, διαφορετικά δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα καλό. Και αυτό είναι τρομακτικό. Βλέπω αυτούς τους δεξιοτέχνες της τέχνης τους να παλεύουν κάθε λεπτό».

Διαβάστε ακόμα: H εκτέλεση είναι το παν. Πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «The Killer» του Ντέιβιντ Φίντσερ

The Killer

Ο Μέσερμιντ αποκάλεσε τον Φασμπέντερ τον «τέλειο ηθοποιό για τον Φίντσερ» αναφέροντας πως «όταν εστίαζα πάνω του πρόσεξα κάτι αξιοσημείωτο: ο ηθοποιός δεν ανοιγόκλεισε τα μάτια του στην κάμερα καθ’ όλη την διάρκεια των γυρισμάτων.»

«Τα μάτια του Μάικλ προδίδουν πολλά», είπε ο Φίντσερ στο Empire Magazine, κάτι που μπορεί να εξηγήσει γιατί δεν ήθελε ο Φασμπέντερ να ανοιγοκλείνει τα μάτια του στην ταινία. «Μπορεί να έχει πολλά αντικρουόμενα πράγματα στο μυαλό του και τα μάτια του σου επιτρέπουν να έχεις πρόσβαση σε αυτά».

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα εμφανιστεί ο εξαιρετικός Μάικλ Φασμπέντερ, ενώ η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο γαλλικό graphic novel των Αλέξις Νολέντ και Λουκ Τζακαμόν. Η πλοκή εστιάζει σε έναν εκτελεστή, τον οποίον υποδύεται ο Φάσμπέντερ, και ξεκινά όταν ο ίδιος μπλέκεται σχεδόν θανάσιμα σε ένα ατύχημα. Αποφασισμένος να αποκαλύψει την αλήθεια και να αντιμετωπίσει τους εργοδότες του, ξεκινά μια διεθνή καταδίωξη, υποστηρίζοντας πως δεν πρόκειται για προσωπική υπόθεση. Επίσης έχουν ανακοινωθεί πως στην ταινία παίζουν οι Τίλντα Σουίντον, Αρλίς Χάουαρντ και Τσαρλς Παρνέλ.

Η ταινία «The Killer» θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Οκτωβρίου πριν κυκλοφορήσει στο Netflix στις 10 Νοεμβρίου.

the killer