Buzz

H εκτέλεση είναι το παν. Πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «The Killer» του Ντέιβιντ Φίντσερ

στα 10

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ επιστρέφει με μια ταινία η οποία ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της σε λίγες μέρες στο Φεστιβάλ της Βενετίας, πριν κυκλοφορήσει στο Netflix στις 10 Νοεμβρίου.

H εκτέλεση είναι το παν. Πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «The Killer» του Ντέιβιντ Φίντσερ

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ επέστρεψε επιτέλους και επίσημα.

Μια από τις πιο αναμενόμενες, με διαφορά, επερχόμενες ταινίες της χρονιάς, είναι η νέα δημιουργία του Ντέιβιντ Φίντσερ, με τίτλο «The Killer», στην οποία ενώνει τις δυνάμεις του ξανά με τον σεναριογράφο της ταινίας «Seven», Aντριου Κέβιν Γουόκερ. Και το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο της τρέιλερ, δίνοντάς μια πρώτη μικρή γεύση από το νέο, γεμάτο μυστήριο, σύμπαν της ταινίας.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη εικόνα του Μάικλ Φασμπέντερ στο «The Killer» του Ντέιβιντ Φίντσερ

the killer

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα εμφανιστεί ο εξαιρετικός Μάικλ Φασμπέντερ, ενώ η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο γαλλικό graphic novel των Αλέξις Νολέντ και Λουκ Τζακαμόν. Η πλοκή εστιάζει σε έναν εκτελεστή, τον οποίον υποδύεται ο Φάσμπέντερ, και ξεκινά όταν ο ίδιος μπλέκεται σχεδόν θανάσιμα σε ένα ατύχημα. Αποφασισμένος να αποκαλύψει την αλήθεια και να αντιμετωπίσει τους εργοδότες του, ξεκινά μια διεθνή καταδίωξη, υποστηρίζοντας πως δεν πρόκειται για προσωπική υπόθεση. Επίσης έχουν ανακοινωθεί πως στην ταινία παίζουν οι Τίλντα Σουίντον, Αρλίς Χάουαρντ και Τσαρλς Παρνέλ.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του «Τhe Killer» θα λάβει χώρα στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, από τις 30 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα προσφέρει στους τυχερούς θεατές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρώτοι αυτό το πολυαναμενόμενο έργο.

Oσοι δεν βρίσκονται στο Φεστιβάλ, θα μπορέσουν να απολαύσουν το «The Killer» στο Netflix από τις 10 Νοεμβρίου.

the killer