Buzz

Πόσο τραγικά ειρωνικό: άνδρας αυτοκτόνησε στο πάρκο των Universal Studios

στα 10

Τι μήνυμα θέλει να στείλει στον κόσμο ένας άντρας που επιλέγει να αυτοπυροβοληθεί κάτω από το sign του «Despicable Me» στο πάρκο των Universal Studios;

Πόσο τραγικά ειρωνικό: άνδρας αυτοκτόνησε στο πάρκο των Universal Studios

Και το κυριότερο: πόσο ασφαλές είναι το θεματικό πάρκο του στούντιο της Universal, το οποίο φιλοξενεί καθημερινά χιλιάδες τουρίστες, όταν κάποιος μπορεί να μπει στις εγκαταστάσεις του οπλισμένος και να πυροβολήσει; Αυτό έγινε χθες στο Λος Αντζελες.

Ενας άντρας, αγνώστων μέχρι στιγμής λοιπών στοιχείων, πυροβολήθηκε με το όπλο του και υπέκυψε στα τραύματά του, στο Universal Studios Theme Park στην Lankershim Boulevard. Υπεύθυνος της αστυνομίας του Λος Αντζελες επιβεβαίωσε το περιστατικό που συνέβη στις 2.24 το μεσημέρι

Διαβάστε ακόμα: Το Χόλιγουντ απαιτεί Gun Control σε νέο βίντεο!

Παρόλη την αναταραχή, οι υπεύθυνοι του πάρκου το κράτησαν ανοιχτό στο κοινό. Μάλιστα για ώρες δεν είχαν ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη. Η πρώτη επίσημη δήλωσή τους ήταν διστακτική:

«Οι αστυνομικές αρχές του Λος Αντζελες επιβεβαίωσαν ότι πραγματοποιήθηκε πιθανή αυτοκτονία στις εγκαταστάσεις μας. Συνεργαζόμαστε στενά με την αστυνομία στην έρευνα του τι ακριβώς συνέβη. Η ασφάλεια των επισκεπτών μας και του προσωπικού μας είναι μέγιστης σημασίας για εμάς...».

Μάλιστα. Σε λίγο η ανεκτικότητα μιας χώρας που επιτρέπει ακόμα την οπλοφορία και οπλοχρησία, όσα μαζικά εγκλήματα κι αν θρηνεί ετησίως, θα οδηγήσει στο να σκοτωθεί ακόμα κι ο Μίκι Μάους. Και το εννοούμε φλεγματικά, συμβολικά και εξοργισμένα.

Despicable you, Αμερική.

Διαβάστε τη στάση του Χόλιγουντ απέναντι στο Gun Control: