Buzz

Ετοιμοι για προκαταρκτικά; Τρεις (περίπου ακατάλληλες) σκηνές από το «Love» του Γκασπάρ Νοέ!

στα 10

Εχοντας προκαλέσει πανικό στη Γαλλία με την «καταλληλότητα» του, το «Love» του Γκασπαρ Νοέ προσφέρει απλόχερα τρεις σκηνές του για τα μάτια σας μόνο!

Ετοιμοι για προκαταρκτικά; Τρεις (περίπου ακατάλληλες) σκηνές από το «Love» του Γκασπάρ Νοέ!

Στη Γαλλία δεν έχει κοπάσει ακόμη ο θόρυβος γύρω από το «Love» του Γκασπάρ Νοέ. Η απόφαση της επιτροπής καταλληλότητας να το χαρακτηρίσει ως «ακατάλληλο κάτω των 18 ετών», προκάλεσε αντιδράσεις από την κινηματογραφική κοινότητα, κινητοποίησε μέχρι και το Υπουργείο Πολιτισμού και όλα αυτά ενώ ο Γκασπαρ Νοέ επιμένει πως η ταινία θα έπρεπε να είναι κατάλληλη για τους νέους στους οποίους και απευθύνεται, παρά τις τολμηρές σκηνές αληθινού σεξ που περιέχει.

Διαβάστε αναλυτικά το χρονικό της εξόδου του «Love» στις γαλλικές αίθουσες: To «Love» του Γκασπάρ Νοέ αλλάζει καταλληλότητα και ανοίγει πόλεμο λογοκρισίας!

Love 607

Το «Love», όμως, παίρνει το δρόμο του και για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού με την πρεμιέρα του στο επερχόμενο Φεστιβάλ του Τορόντο αλλά και το ανοιγμά του το φθινόπωρο στις αμερικάνικές αίθουσες και προσφέρει τρεις σκηνές από την ταινία (δύο από αυτές απλά κατάλληλες και μια εντελώς... γυμνή) από την έξοδό του στις ολλανδικές αίθουσες για να προετοιμάσει το έδαφος.




Διαβάστε και δείτε ακόμη: