Buzz

Το «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες το φθινόπωρο

στα 10

Επιτέλους, μετά από τόσο καιρό αναμονής, έχουμε μια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες.

Το «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες το φθινόπωρο

Μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρόνιας είναι και το «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε. Σε παραγωγή της Apple, η ταινία ήταν να κυκλοφορήσει αρχικά μέσα στο 2022 (αλλά όλοι γνωρίζουμε πως η κατάσταση τότε) και τελικά μεταφέρθηκε μέσα στο 2023, αλλά χωρίς κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αλλά επιτέλους το στούντιο αποκάλυψε ότι η νέα ταινία του Σκορσέζε ετοιμάζεται να «ανθήσει» στις κινηματογραφικές αίθουσες το φθινόπωρο. Πιο συγκεκριμένα η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένες αίθουσες στην Αμερική στις 6 Οκτωβρίου πριν κυκλοφορήσει κανονικά στις 20 του ίδιου μήνα, μια περίοδος που θα την βάλει δυναμικά στην οσκαρική κούρσα.

Επίσης ακούγονται φήμες εδώ και καιρό, οι οποίες ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, πως το «Killers of the Flower Moon» θα κάνει την πρεμιέρα του στις Κάννες, κάτι που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του Σκορσέζε στην Κρουαζέτ από το 1985 και την ταινία «After Hours».

Διαβάστε ακόμα: Και ο Μπρένταν Φρέιζερ στο «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε

Killers of the Flower Moon 607 2

Με μπάτζετ πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια η ταινία είναι Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν, η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, «Killers of the Flower Moon», αφηγείται μια αληθινή ιστορία. Μάς επιστρέφει στην Οκλαχόμα του 1920, όταν η ανακάλυψη τεράστιων κοιτασμάτων πετρελαίου στο έδαφός της την μεταμορφώνει σε ένα από τα πιο πλούσια μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών. Και είναι η ίδια περίοδος που μέλη της Ινδιάνικης φυλής Osage Nation, που παραδοσιακά ζούσε στην περιοχή, αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο. Το FBI, το οποίο μόλις έχει συσταθεί, θα κληθεί να ερευνήσει τις «ανεξήγητες» αυτές δολοφονίες τις οποίες, προφανώς η μυρωδιά του πετρελαίου και το χρώμα του χρήματος κάνει πιο δύσκολη την διαλεύκανση.

Στην «Killers of the Flower Moon» πρωταγωνιστούν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπρένταν Φρέιζερ, Τζέσι Πλέμονς, Τζον Λίθγκοου και Λίλι Γκλάντστοουν.