Buzz

Και ο Μπρένταν Φρέιζερ στο «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε

στα 10

O πρωταγωνιστής έχει επιστρέψει στην μικρή και την μεγάλη οθόνη. Και τώρα τον εμπιστεύεται ο Σκορσέζε για έναν ρόλο στην νέα του ταινία.

Και ο Μπρένταν Φρέιζερ στο «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε

Από τα μέσα Απριλίου έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του «Killers of the Flower Moon», της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέσι Πλέμονς και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό σταμάτησαν, καθώς τραυματίστηκε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Φαίνεται όμως ότι η διανομή των ρόλων δεν έχει τελειώσει. Σήμερα διαβάζουμε ότι ο Μπρένταν Φρέιζερ ενώνει δυνάμεις με το καστ. Ο Φρέιζερ θα ερμηνεύσει τον Γ.Σ. Χάμιλτον, έναν δικηγόρο, σύμφωνα με πηγές του Deadline.

Αρκετά δυναμικό comeback για έναν ηθοποιό που είχε εξαφανιστεί για πολλά χρόνια από την ενεργό δράση και επέστρεψε πρόσφατα - τηλεοπτικά, στα «The Affair» και «Trust» και κινηματογραφικά στο «No Sudden Move» του Στίβεν Σόντεμπεργκ.

no sudden move Aπό το «No Sudden Move» του Στίβεν Σόντεμπεργκ

Αναμφισβήτητα όμως, η ευκαιρία να συμμετέχει σε ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε είναι σταθμός στην καριέρα του και στην καριέρα οποιουδήποτε.

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν, η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, «Killers of the Flower Moon», αφηγείται μια αληθινή ιστορία. Μάς επιστρέφει στην Οκλαχόμα του 1920, όταν η ανακάλυψη τεράστιων κοιτασμάτων πετρελαίου στο έδαφός της την μεταμορφώνει σε ένα από τα πιο πλούσια μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών. Και είναι η ίδια περίοδος που μέλη της Ινδιάνικης φυλής Osage Nation, που παραδοσιακά ζούσε στην περιοχή, αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο. Το FBI, το οποίο μόλις έχει συσταθεί, θα κληθεί να ερευνήσει τις «ανεξήγητες» αυτές δολοφονίες τις οποίες, προφανώς η μυρωδιά του πετρελαίου και το χρώμα του χρήματος κάνει πιο δύσκολη την διαλεύκανση.

Θυμηθείτε κι αυτό: To «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε θα είναι «μια ταινία που θα αφήσει εποχή»

Killers of the Flower Moon 607 1

Ετσι κι αλλιώς, η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε θα ήταν μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες για το 2022 (τα γυρίσματα ξεκινούν σε δύο εβδομάδες). Οι περιπέτειες με το λαμπερό καστ της όμως ανέβασαν τη θερμοκρασία στο ενδιαφέρον και τις προσδοκίες μας: οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές των ταινιών του Σκορσέζε, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα αποτελούσαν και το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στο «Killers of the Flower Moon». Με πρωτοβουλία του ίδιου του Ντι Κάπριο όμως, ο Σκορσέζε μεταπείστηκε κι ο ρόλος ξαναγράφτηκε και δόθηκε στον Τζέσι Πλέμονς («I'm Thinking of Ending Things»), o οποίος έχει ξανασυναντηθεί με τον Ντε Νίρο σε ταινία του Σκορσέζε: έπαιζε το γιο του Τζίμι Χόφα στον «Ιρλανδό».

Διαβάστε περισσότερα: O Λεονάρντο Ντι Κάπριο δε θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε

Το «Killers of the Flower Moon» θα κοστίσει 200 εκατομμύρια δολάρια και την παραγωγή αρχικά ανέλαβε η Paramount, που όμως αποχώρησε με την Apple να αγοράζει τα δικαιώματα. Αναμένεται στις αίθουσες το 2022.