Buzz

Η Apple μεταφέρει το «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε στο 2023

στα 10

Και με πιθανή παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ των Καννών το Μάιο.

Η Apple μεταφέρει το «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε στο 2023

To Apple TV+ ήταν η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία κατάφερε να κερδίσει φέτος το Οσκαρ Καλύτερης Ταινία με το «CODA». Πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι πίστευα πως το στούντιο ίσως επαναλάμβανε μια τέτοια νίκη και του χρόνου μιας και φέτος ετοιμάζονταν να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το «Killers of the Flower Moon» σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε.

Παρόλα αυτά όμως το Deadline αναφέρει, κάτι που επιβεβαίωσε αργότερα και το Variety, πως το Apple TV+ αποφάσισε να μεταφέρει την ταινία του Σκορσέζε το 2023, με την παγκόσμια πρεμιέρα της να γίνεται στις Κάννες τον Μάιο, ενώ θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου από την Paramount.

Διαβάστε ακόμα: Και ο Μπρένταν Φρέιζερ στο «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε

Killers of the Flower Moon

Με μπάτζετ πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια η ταινία είναι Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν, η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, «Killers of the Flower Moon», αφηγείται μια αληθινή ιστορία. Μάς επιστρέφει στην Οκλαχόμα του 1920, όταν η ανακάλυψη τεράστιων κοιτασμάτων πετρελαίου στο έδαφός της την μεταμορφώνει σε ένα από τα πιο πλούσια μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών. Και είναι η ίδια περίοδος που μέλη της Ινδιάνικης φυλής Osage Nation, που παραδοσιακά ζούσε στην περιοχή, αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο. Το FBI, το οποίο μόλις έχει συσταθεί, θα κληθεί να ερευνήσει τις «ανεξήγητες» αυτές δολοφονίες τις οποίες, προφανώς η μυρωδιά του πετρελαίου και το χρώμα του χρήματος κάνει πιο δύσκολη την διαλεύκανση.

Στην «Killers of the Flower Moon» πρωταγωνιστούν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπρένταν Φρέιζερ, Τζέσι Πλέμονς, Τζον Λίθγκοου και Λίλι Γκλάντστοουν.