Buzz

Η επόμενη ταινία της Κάθριν Μπίγκελοου θα είναι ένα πολιτικό θρίλερ

στα 10

Η Μπίγκελοου φαίνεται πως είναι έτοιμη να επιστρέψει στην σκηνοθεσία, μετά από εφτά ολόκληρα χρόνια απουσίας, με ένα πολιτικό θρίλερ.

Η επόμενη ταινία της Κάθριν Μπίγκελοου θα είναι ένα πολιτικό θρίλερ

Η Κάθριν Μπίγκελοου ήταν η πρώτη γυναίκα η οποία κέρδισε το Οσκαρ Σκηνοθεσίας το 2010 για την ταινία «The Hurt Locker». Το 2017 σκηνοθέτησε την τελευταία της ταινία με τίτλο «Detroit» και από τότε τίποτα. Εχουν περάσει εφτά χρόνια από τότε και φαίνεται πως η Μπίγκελοου είναι επιτέλους έτοιμη να επιστρέψει στην σκηνοθεσία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Puck, η Κάθριν Μπίγκελοου πρόκειται να κάνει ένα πολιτικό θρίλερ στο Netflix σχετικά με την απάντηση του Λευκού Οίκου στις εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν είναι γνωστά πολλά άλλα για την ταινία εκτός από το σενάριο του Νόα Οπενχάιμ, του σεναριογράφου ταινιών όπως το «The Maze Runner» και το «Jackie».

Διαβάστε ακόμα: Ο Εντγκαρ Ράιτ θα σκηνοθετήσει το remake της «Barbarella»

Kathryn Bigelow

Παλιότερα η Μπίγκελοου ήταν να σκηνοθετήσει την ταινία «Aurora», πάλι για λογαριασμό του Netflix, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του σεναριογράφου Ντέιβιντ Κόεπ, ο οποίος έχει γράψει τα σενάρια μεγάλων επιτυχιών όπως «Jurassic Park», «Mission: Impossible», «Spider-Man» κ.α., η οποία μιλούσε για την «κατάρρευση της κοινωνικής τάξης, με φόντο μια καταστροφική παγκόσμια κρίση εξουσίας», κάτι που τελικά δεν προχώρησε.

Αν και οι λεπτομέρειες είναι ακόμα ελάχιστες για τη νέα ταινία της Μπίγκελοου, ελπίζουμε πως σύντομα θα μάθουμε κάποια περισσότερα πράγματα γι' αυτήν.