Buzz

Η Κάθριν Μπίγκελοου επιστρέφει με μια νέα ταινία για το Netflix

στα 10

Πέντε χρόνια μετά την τελευταία της ταινία, η Μπίγκελοου επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για να μεταφέρει το μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Κόεπ «Aurora» για λογαριασμό του Netflix.

Η Κάθριν Μπίγκελοου επιστρέφει με μια νέα ταινία για το Netflix

Η Κάθριν Μπίγκελοου ήταν η πρώτη γυναίκα η οποία κέρδισε το Οσκαρ Σκηνοθεσίας το 2010 για την ταινία «The Hurt Locker». Το 2017 σκηνοθέτησε την τελευταία της ταινία με τίτλο «Detroit» και από τότε τίποτα. Πέντε χρόνια μετά επιτέλους έχουμε νέα για ένα νέο πρότζεκτ το οποίο ετοιμάζει και αυτή την φορά φαίνεται πως θα είναι για λογαριασμό του Netflix.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η Μπίγκελοου θα σκηνοθετήσει την ταινία «Aurora» η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του σεναριογράφου Ντέιβιντ Κόεπ, ο οποίος έχει γράψει τα σενάρια μεγάλων επιτυχιών όπως «Jurassic Park», «Mission: Impossible», «Spider-Man» κ.α. Πρόκειται για την ιστορία της Ομπρεϊ Γουίλερ, μιας γυναίκας η οποία ζει την Ορόρα του Ιλινόι και έρχεται αντιμέτωπη συχνά με τον πρώην εγκληματία άντρα της, ο οποίος την παράτησε με τον «ατίθασο έφηβο γιο τους». Οταν γίνεται μια διακοπή ρεύματος σε όλο τον κόσμο λόγω ηλιακής καταιγίδας και η Ομπρεϊ πρέπει να προστατεύσει την οικογένεια και τη γειτονιά της, την ώρα προσπαθεί να ασχοληθεί και με τον αποξενωμένο CEO της Silicon Valley αδερφό της, ο οποίο προσπαθεί να βρει καταφύγιο με ένα τραπεζίτη στην άλλη άκρη της Αμερικής.

Διαβάστε ακόμα: Τι σημαίνει η ιστορική νίκη της Apple TV με το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας στο «CODA»;

aurora

Το σενάριο της ταινίας θα το γράψει ο ίδιος ο Κόεπ, ενώ την παραγωγή της έχουν αναλάβει ο εδώ και χρόνια συνεργάτης της Μπίγκελοου Γκρεγκ Σαπίρο και ο Γκάβιν Πολόνε, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Κόεπ και σε προηγούμενες ταινίες του. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα δούμε αλλαγές από το μυθιστόρημα ή όχι, μιας και το THR αναφέρει ότι η ιστορία ασχολείται με την «κατάρρευση της κοινωνικής τάξης, με φόντο μια καταστροφική παγκόσμια κρίση εξουσίας».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στο Netflix.