Buzz

«Zούμε σε μια κοινωνία…» Δείτε την σκηνή με το μονόλογο του Joker από το «Zack Snyder’s Justice League»

στα 10

Ο Ζακ Σνάιντερ χάρισε στους φανς μια αρκετά πολυσυζητημένη σκηνή από τη δική του εκδοχή του «Justice League».

«Zούμε σε μια κοινωνία…» Δείτε την σκηνή με το μονόλογο του Joker από το «Zack Snyder’s Justice League»

O Ζακ Σνάιντερ συνεχίζει να κάνει τους φανς του ευτυχισμένους και να τους δίνει ό,τι του ζητήσουν. Πρόσφατα, και μετά από αρκετή απαίτηση, ο Σναίντερ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο twitter ολόκληρη την σκηνή με το μονόλογο Joker του Τζάρεντ Λέτο ο οποίος λέει «ζούμε σε μια κοινωνία…» από το φινάλε της ταινίας «Zack Snyder’s Justice League».

Διαβάστε ακόμα: Πώς ο Ζακ Σνάιντερ διαφοροποίησε το όραμά του με το «Zack Snyder's Justice League» από εκείνο του Τζος Γουίντον

joker snyder 607

Η συγκεκριμένη σκηνή, στην οποία ο Batman λέει πως θα τιμήσει την υπόσχεσή του στην Harley Quinn, λίγο πριν η ίδια πεθάνει, να σκοτώσει τον Joker, και ο ίδιος του απαντά «ζούμε σε μια κοινωνία στην οποία η τιμή είναι μια μακρινή ανάμνηση», είναι από ένα όνειρο που είχε ο Μπρους Γουέιν στο φινάλε της ταινίας, το δυστοπικό Knightmare. Η σκηνή μάλιστα η οποία δημοσίευσε το Σνάιντερ είναι λίγο αλλαγμένη από εκείνη που προβλήθηκε στην ταινία του.

Τέλος, σύμφωνα με το Samba TV, μια ανεξάρτητη εταιρεία μέτρησης τηλεθέασης στην Αμερική, 2.2 εκατομμύρια νοικοκυριά στην Αμερική είδαν το «Zack Snyder’s Justice League» την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, αλλά μόλις 800.000 από αυτά κατάφεραν και έκατσαν να δουν ολόκληρη την τετράωρη ταινία, δηλαδή μόλις το 36%.

Δείτε την σκηνή με τον μονόλογο του Joker παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα easter eggs του «Zack Snyder’s Justice League»