Buzz

Η Τζούλια Ρόμπερτς έχει σήμερα τα γενέθλιά της και μας ζητά αυτό το δώρο

στα 10

Η Τζούλια Ρόμπερτς γίνεται σήμερα 49 χρονών. Και ζήτησε κάτι συγκεκριμένο για δώρο της. Αν της κάνετε το χατήρι, μπορεί να κερδίσετε ένα γεύμα μαζί της. Διαβάστε αναλυτικά.

Η Τζούλια Ρόμπερτς έχει σήμερα τα γενέθλιά της και μας ζητά αυτό το δώρο

Ποιος μπορεί να αρνηθεί ένα (μικρό) δώρο στην «Pretty Woman» που έχει σήμερα γενέθλια; Ω θα ήταν μεγάλο, τεράστιο, λάθος να το κάνει.

Γιατί η Ρόμπερτς ζήτησε μόνο ένα πράγματα για τα γενέθλιά της - μία μικρή δωρεά, για καλό σκοπό. Η οσκαρική πρωταγωνίστρια, που σήμερα κλείνει τα 49 της χρόνια, ζητά από τους θαυμαστές της να δωρίσουν χρήματα στο GLSEN - τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που βοηθά τα σχολεία, ώστε με τη σειρά τους να ενημερώνονται σωστά και να στηρίζουν τους μαθητές με οποιοδήποτε σεξουαλικό προσανατολισμό και να διδάσκουν σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Διαβάστε σχετικά: Είσαι bully; Δε θες να συναντήσεις τη Τζούλια Ρόμπερτς μπροστά σου!

Στις 21 Οκτωβρίου, σε εκδήλωση της GLSEN, η Ρόμπερτς πήρε το λόγο και αστειύετηκε: «Θα γίνω 49 χρονών, αντί δώρου θα ήθελα 49 δολάρια από τον καθένα σας».

Julia Roberts cannes barefoot 607

Θυμηθείτε κι αυτό: Η Τζούλια Ρόμπερτς πλησιάζει τα 50 αλλά αρνείται τις πλαστικές

Κάπως έτσι, η GLSEN ξεκίνησε μία δημοπρασία που θα ήθελαν να βγουν για φαγητό με την Τζούλια Ρόμπερτς. Μπείτε στο παρακάτω site, δηλώστε τη δωρεά σας και πάρτε μέρος στην κλήρωση (τα αεροπορικά εισιτήρια για το Λος Αντζελες δυστυχώς θα είναι δικά σας, βέβαια). Εχετε περιθώριο μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα: