Buzz

Συνελήφθη ο Τζόναθαν Μέιτζορς για ενδοοικογενειακή βία

στα 10

Η δικηγόρος του Μέιτζορς λέει πως ο ηθοποιός είναι «εντελώς αθώος» μετά την σύλληψή του το Σάββατο στο Μανχάταν.

Συνελήφθη ο Τζόναθαν Μέιτζορς για ενδοοικογενειακή βία

Ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς, γνωστός από τις ταινίες «Κριντ ΙΙΙ» και τον ρόλο του κακού Κανγκ του Κατακτητή στο «Ant-Man και Wasp: Κβαντομάνια» της Marvel, συνελήφθη το Σάββατο στη Νέα Υόρκη για καταγγελίες ενδοοικογενειακής βίας μετά από διαμάχη με μια 30χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με δήλωση της στην αστυνομία της Νέας Υόρκης, η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με «μικρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό».

Ενας εκπρόσωπος του Μέιτζορς αρνήθηκε τις κατηγορίες. «Δεν έχει κάνει τίποτα κακό», είπε ο εκπρόσωπος του σε δήλωση στο Variety. «Ανυπομονούμε να ξεκαθαρίσουμε το όνομά του».

jonathan majors

«Από προκαταρκτική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ένας 33χρονος άνδρας ενεπλάκη σε ενδοοικογενειακή διαμάχη με μια 30χρονη γυναίκα», ανακοίνωσε η αστυνομία. «Το θύμα ενημέρωσε την αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση. Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό κράτηση τον 33χρονο χωρίς να προκληθεί επεισόδιο. Το θύμα έφερε ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής σε σταθερή κατάσταση».

Η δήλωση της αστυνομίας απαριθμούσε πολλές πιθανές κατηγορίες: «στραγγαλισμός», «επίθεση» και «παρενόχληση».

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Τζόναθαν Μέιτζορς λέει ότι ο ηθοποιός είναι «εντελώς αθώος» μετά την σύλληψή του το Σάββατο στο Μανχάταν. «Ο Τζόναθαν Μέιτζορς είναι εντελώς αθώος και είναι αποδεδειγμένα θύμα του καβγάς με την γυναίκα που γνωρίζει. Συγκεντρώνουμε τα στοιχεία γρήγορα και θα τα παρουσιάσουμε στον Εισαγγελέα με την προσδοκία ότι όλες οι κατηγορίες θα αποσυρθούν άμεσα», είπε η συνήγορός του Πρίγια Τσόντρι. Η Τσόντρι συνεχίζει λέγοντας ότι υπάρχουν βίντεο από το όχημα όπου έλαβε χώρα το υποτιθέμενο περιστατικό, μαρτυρίες από τον οδηγό και τους θεατές και δύο γραπτές δηλώσεις από τη γυναίκα που αποκηρύσσει τους ισχυρισμούς.

Πάντως ο στρατός των ΗΠΑ απέσυρε τις διαφημίσεις με τον Μέιτζορς από την καμπάνια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων «Be All You Can Be» μετά τη σύλληψη του ηθοποιού το Σάββατο, αλλά η Marvel ακόμα δεν έχει προβεί σε δηλώσεις.