Buzz

Μήνυση στον Τζιμ Κάρεϊ για την αυτοκτονία της συντρόφου του και η απάντηση του ίδιου

στα 10

Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, η σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ, Κατριόνα Γουάιτ, έδωσε τέλος στη ζωή της. Σήμερα, ο ηθοποιός κατηγορείται για συνυπευθυνότητα. Διαβάστε τις δηλώσεις του ίδιου.

Μήνυση στον Τζιμ Κάρεϊ για την αυτοκτονία της συντρόφου του και η απάντηση του ίδιου

Πριν από ένα χρόνο, Σεπτέμβριο του 2015, η Κατριόνα Γουάιτ, η επί 3 χρόνια σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ, αυτοκτονεί σε ηλικία 28 ετών. «Ηταν μία αυθεντική καλόψυχη ύπαρξη, ένα εύθραυστο ιρλανδέζικο λουλούδι, πολύ ευαίσθητο για να αντέξει σε αυτή τη γη» είχε δηλώσει συντετριμένος ο ηθοποιός, ο οποίος ανέλαβε κι όλα τα έξοδα της κηδείας αλλά και της μεταφοράς των συγγενών της από την Ιρλανδία, όπου γεννήθηκε. «Για εκείνη το να αγαπήσει και να αγαπηθεί ήταν τα μόνα λαμπερά και πολύτιμα της ζωής. Η καρδιά μου βρίσκεται με την οικογένεια και τους φίλους της - όλους όσους την αγάπησαν και νοιάστηκαν για αυτήν. Μας έχει χτυπήσει όλους κεραυνός...»

Η ιατροδικαστική εξέταση είχε αποδώσει το θάνατό της σε υπερβολική δόση υπνωτικών και ηρεμιστικών (μία μίξη Ambien, Propranolol και Percocet). Σήμερα, ο πρώην σύζυγος της Γουάιτ, Μαρκ Μπάρτον, κάνει μήνυση στον Κάρεϊ για συνυπευθυνότητα στο θάνατο της, ισχυριζόμενος ότι ο ηθοποιος της είχε προμηθεύσει τη συνταγή για να αγοράσει τα χάπια, κάτω από το ψεύτικο όνομα «Αρθουρ Κινγκ».

Διαβάστε κι αυτό: To τελευταίο συγκινητικό αντίο του Τζιμ Κάρεϊ στην πρώην σύντροφό του

Jim Carrey Funeral Cathriona

Ο Μπάρτον ισχυρίζεται ότι ο πρωταγωνιστής χρησιμοποιεί αυτό το όνομα για τη προσωπική του φαρμακευτική αγωγή (να σημειώσουμε ότι αυτό είναι ήδη παράνομο στην Πολιτεία της Καλιφόρνια), αλλά θα έπρεπε να «ξέρει καλύτερα παρά να προμηθεύσει μία πρώην εθισμένη στα ναρκωτικά, καταθλιπιτική κοπέλα με ένα τέτοιο όπλο».

Είναι άγνωστο τη χρηματικό ποσό ζητά ο Μπάρτον ως αποζημίωση, αλλά η μήνυσή του έχει κατατεθεί στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Αντζελες από χθες, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Δείτε ακόμη: Πρώτη ματιά στο «True Crimes» του Αλέξανδρου Αβρανά, με τον Τζιμ Κάρεϊ

Jim Carrey Funeral Cathriona

Ο Τζιμ Κάρεϊ δεν έμεινε σιωπηλός, αλλά έβγαλε αμέσως ανακοίνωση μέσω της εκπροσώπου Τύπου του:

«Τι τρομερή ντροπή. Θα ήταν πολύ εύκολο για μένα να μπω σ' ένα δωμάτιο με το δικηγόρο μου και το δικηγόρο αυτού του ανθρώπου και να κάνω όλη αυτή την ιστορία να εξαφανιστεί. Ομως υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που πρέπει να σταθείς στα πόδια σου και να υπερασπιστείς την τιμή σου απέναντι στο κακό που υπάρχει στον κόσμο. Δεν πρόκειται να επιτρέψω σε αυτή την άκαρδη απόπειρα κερδοσκοπίας να εκμεταλλευτεί εμένα ή τη γυναίκα που αγαπούσα. Τα προβλήματα της Κατ γεννήθηκαν πολύ πριν τη γνωρίσω και δυστυχώς το τραγικό της τέλος ήταν πέρα από τον έλεγχο όλων μας. Πραγματικά ελπίζω ότι κάποια στιγμή οι άνθρωποι θα πάψουν να βγάζουν κέρδος από αυτή την ιστορία και να της επιτρέψουν να αναπαυθεί εν ειρήνη...»

Διαβάστε περισσότερα: