Buzz

To τελευταίο συγκινητικό αντίο του Τζιμ Κάρεϊ στην πρώην σύντροφό του

στα 10

H τραγική ιστορία της αυτοκτονίας της Κατριόνα Γουάιτ ολοκληρώθηκε με την κηδεία της στην Ιρλανδία και το συγκινητικό αντίο που της αφιέρωσε ο πρώην αγαπημένος της, Τζιμ Κάρεϊ.

Flix Team
To τελευταίο συγκινητικό αντίο του Τζιμ Κάρεϊ στην πρώην σύντροφό του

Ηταν στις 29 Σεπτεμβρίου, όταν η είδηση της αυτοκτονίας της Κατριόνα Γουάιτ έκανε το γύρο του κόσμου. Οχι γιατί γνωρίζαμε ποια είναι η 28χρονη Ιρλανδή, αλλά γιατί αρκούσε πως ήταν η σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ σε μια σχέση που ξεκίνησε το 2012 και με αρκετά διαλείμματα είχε κρατήσει μέχρι και λίγες μέρες πριν τον άδοξο θάνατο της.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων - κυρίως λόγω και της δικής προϊστορίας με την κατάθλιψη, ο Τζιμ Κάρεϊ αποχαιρέτησε την αγαπημένη του ποστάροντας φωτογραφίες στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media και μίλησε γι' αυτήν, αφήνοντας το μυστήριο γύρω από την πραγματική σχέση τους - και τη φήμη πως η Γουάιτ ήταν παντρεμένη - να πλανάται σαν κακό κουτσομπολιό εν μέσω μιας πραγματικά τραγικής στιγμής στη ζωή του κάθε ανθρώπου.

Διαβάστε αναλυτικά: Ο Τζιμ Κάρεϊ μιλάει για την αυτοκτονία της Κατριόνα Γουάιτ

Jim Carrey Funeral Cathriona

Το πρωί του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου, ο Τζιμ Κάρεϊ βρέθηκε στην Ιρλανδία για να παραστεί στην κηδεία της Γουάιτ, ήταν ένας από αυτούς που σήκωσαν το φέρετρο της στη διαδρομή προς το νεκροταφείο και την ίδια ημέρα πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία του μαζί της με το σημείωμα «Η αγάπη δεν μπορεί να χαθεί».

Jim Carrey Funeral Cathriona

Διαβάστε περισσότερα: