Buzz

Η Τζένιφερ Λόρενς πιστεύει πως αν εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ Πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι το τέλος του κόσμου!

στα 10

Σε συνέντευξή της στο Entertainment Weekly, η Τζένιφερ Λόρενς δεν απέφυγε να συγκρίνει το δυστοπικό σύμπαν των «Αγώνων Πείνας» με την προοπτική του να γίνει μια μέρα Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η Τζένιφερ Λόρενς πιστεύει πως αν εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ Πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι το τέλος του κόσμου!

Η Τζένιφερ Λόρενς ήταν ξεκάθαρη όταν ρωτήθηκε να πει τη γνώμη της για τον Ντόναλντ Τραμπ: «Αν ο Ντόναλντ Τραμπ γίνει Πρόεδρος, αυτό θα είναι το τέλος του κόσμου».

Σύμφωνος με την αποψή της και ο συμπρωταγωνιστής της στους «Αγώνες Πείνας», Λίαμ Χέμσγουορθ που δήλωσε: «Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό». Και στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τζος Χάτσερσον που δεν μπορεί να πιστέψει πως κάποιος σαν τον Ντόναλντ Τραμπ είναι «νόμιμα» υποψήφιος για την κούρσα της Προεδρίας: «Μοιάζει με διαφημιστικό αστείο. Δεν μπορεί να είναι αληθινό».

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Ποιον συνάδελφό τους θα ψήφιζαν οι σταρ για Πρόεδρο της Αμερικής;

The Hunger Games - Mockingjay Part 2 607

Η Λόρενς που δεν έχει κρύψει τις πολιτικές της πεποιθήσεις και μάλιστα το 2013 ήταν η πρώτη υποψήφια για να υποδυθεί την νεαρή Χίλαρι Κλίντον σε μια κινηματογραφική βιογραφία που δεν έγινε ποτέ, συμπληρώνει: «Πραγματικά πιστεύω ότι η reality τηλεόραση έχει αγγίξει εκείνο το απίστευτο σημείο όπου πράγματα σαν αυτό μπορεί να γίνονται μόνο και μόνο για λόγους διασκέδασης. Είναι ή αυτό ή μια από τις πιο ευφυείς ιδέες της Χίλαρι Κλίντον. Εβλεπα μια από τις δημόσιες εμφανίσεις του Ντόναλντ Τραμπ και κάποιος δήλωσε πως τον αγαπάει επειδή λέει όσα άλλοι σκέφτονται και δεν μπορούν να πουν».

«Εχει απόλυτο δίκιο», ολοκληρώνει ειρωνικά. Να ποιος θέλω να αντιπροσωπεύει τη χώρα μου, κάποιος τελείως πολιτικά ανορθόδοξος. Θα είναι τέλειο».

Διαβάστε και δείτε ακόμη: