Buzz

Ποιον συνάδελφό τους θα ψήφιζαν οι σταρ για Πρόεδρο της Αμερικής;

στα 10

Το Hollywood Reporter έκανε την ίδια ερώτηση σε όλους τους σταρ που παρουσιάζουν αυτές τις μέρες τις ταινίες τους στο φεστιβάλ του Τορόντο. Δείτε τι απάντησαν, και σε ποιον δίνουν το χρίσμα, σ' ένα βίντεο.

Ποιον συνάδελφό τους θα ψήφιζαν οι σταρ για Πρόεδρο της Αμερικής;

Την αρχή έκανε ο Μάικλ Μουρ πριν από λίγες μέρες, προτείνοντας την Μέριλ Στριπ για ιδανική υποψήφιο για το Δημοκρατικό χρίσμα και τις εκλογές του 2016. Σε συνεντεύξεις, αλλά και ερωταπαντήσεις που έγιναν μετά τις προβολές με αφορμή το το «Where to Invade Next», ο Μουρ απέφυγε στην ουσία να σχολιάσει την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον (άλλωστε δεν της έχει δώσει επίσημη στήριξη, αλλά με κάποιον τρόπο την υποστηρίζει), δηλώνοντας πως «κανονικά θα έπρεπε στη θέση της να βρίσκεται η Μέριλ Στριπ, γνωστή για τον αγώνα της πάνω στην ισότητα των δύο φύλων».

Διαβάστε αναλυτικά: O Μάικλ Μουρ θέλει για Πρόεδρο των Η.Π.Α. τη Μέριλ Στριπ! Μαζί του!

Με αυτή την αφορμή, κι όσο οι προεκλογικές καμπάνιες στην Αμερική φουντώνουν σε ένταση (με τον Ντόναλντ Τραμπ να αποτελεί καθημερινό πρωτοσέλιδο), η συντακτική ομάδα του «Hollywood Reporter» έκανε την ίδια κοινή ερώτηση σε όλους τους σταρ που βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο: «Ποιος σελέμπριτι θα έπρεπε να κατέβει στις εκλογές για Πρόεδρος της Αμερικής;».

Από την Τζούλιαν Μουρ, τη Σάντρα Μπούλοκ και την Ελεν Πέιτζ, μέχρι τους Ματ Ντέιμον, Τζος Μπρόλιν και Μάικλ Σάνον, όλοι οι λαμπεροί πρωταγωνιστές έδωσαν την απάντησή τους και την ψήφο τους. Μάς κέρδισε η αυθάδης ειλικρίνεια της Εμιλι Μπλαντ: «Πριν από λίγες μέρες ορκίστηκα και πήρα την αμερικανική υποκοότητα. Το ίδιο βράδυ παρακολούθησα το debate των Ρεπουμπλικανών. Και σκέφτηκα "ω, έκανα ένα τραγικό λάθος"...»

Δείτε τις απαντήσεις τους στο βίντεο:


Δείτε και διαβάστε περισσότερα: